Աղացած մսով գլանիկներ. Աներևակայելի պարզ և համեղ բաղադրատոմս

Աղացած մսով գլանիկներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղացած մսով գլանիկներ. Աներևակայելի պարզ և համեղ բաղադրատոմս

Հյութեղ մսով, փափուկ, անուշաբույր գլանափաթեթներ, որոնք ձեզ կհիացնեն: Դրանք պատրաստելիս ստացվում է այնպիսի համ, որ պարզապես անհնար է դիմանալ և սպասել, մինչև բոլորը հավաքվեն սեղանի շուրջ: Փորձեք շատ համեղ է, չեք փոշմանի:

Աղացած մսով գլանիկներ

Աղացած մսով գլանիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Խմոր

  • Ձվի սպիտակուց 1 հատ
  • Չոր խմորիչ 1 ճաշի գդալ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ
  • Տաք կաթ 200 մլ
  • Բուսական յուղ 90 մլ
  • Ալյուր 5 բաժակ

Աղացած մսով գլանիկներ

Լցոն

  • Աղացած տավարի միս 250 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Մաղադանոս
  • Աղ և պղպեղ
  • Կարմիր պղպեղ
  • Ուրց
  • Դեղնուց 1 հատ
  • Կաթ

Աղացած մսով գլանիկներ

Աղացած մսով գլանիկներ

Աղացած մսով գլանիկներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Խմորի համար խորը ամանի մեջ գցել սպիտակուցը, աղը, շաքարավազը, լցնել տաք կաթ, ավելացնել խմորիչը, բուսական յուղը, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
  2. Հետո լցնել ալյուրը և կրկին մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ: Խմորը հունցել, թողնել ծածկված մնա 40 րոպե:
  3. Մինչ այդ մենք կարող ենք զբաղվել լցոնմամբ, դրա համար աղացած մսի մեջ լցնում ենք մանր կտրատած սոխ, ճզմած սխտոր, մանր կտրատած կանաչի, աղ, պղպեղ, ուրց, կարմիր պղպեղ: Մանրակրկիտ խառնել ամեն ինչ:
  4. 40 րոպե անց հանել խմորը, գրտնակել, ​​մեծ ափսեով կտրել շրջանակներ: Դնել լցոնը յուրաքանչյուր բլիթի մեջտեղում:
  5. Դրանից հետո բլիթի մեջտեղից եզրը կտրվածք անել և այն ոլորել: Դրանք դասավորել թխման ձևամանի մեջ, քսում ​​դեղնուցի և կաթի խառնուրդով:
  6. Ձևամանը 35-40 րոպեով դնել նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Աղացած մսով գլանիկներ

Աղացած մսի խողովակները պատրաստ են: Ստացվում են անուշահոտ, կարմրավուն և խելահեղ համեղ բլիթներ: Անպայման փորձեք, և հաճույք պատճառեք ինքներդ ձեզ և ձեր ընտանիքին:

Աղացած մսով գլանիկները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Մսով կարկանդակ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք