Աղացած մսով նավակներ. Նրբահամ ուտելիք հյուրասիրության համար

Աղացած մսով նավակներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղացած մսով նավակներ. Նրբահամ ուտելիք հյուրասիրության համար

Վերջերս աղացած միս բերեցի տուն, ամուսինս նայեց դրան և հառաչանքով ասաց. «Ինչպես միշտ կոտլետնե՞ր»: Սկզբում շատ զարմացա, քանի որ դրանք այդքան հաճախ չեմ պատրաստում: Բայց պարզվեց, որ վերջերս աշխատավայրում ընդմիջմանը նրանք մերթ միայն կոտլետ էին ուտում: Հետո որոշեցի միանգամայն նոր բան անել և դիմեցի արևելյան բաղադրատոմսին: Աղացած մսով նավակները խենթորեն համեղ են ստացվում:

Մսից բացի, կոլոլակների կեսը կարտոֆիլի պյուրե է: Եվ այս ամբողջ գեղեցկությունը լցվում է տոմատի սոուսով, վրան պանիր շաղ տալիս և թխվում ջեռոցում: Արդյունքում, դուք ստանում եք երկուսը մեկում՝ հիմնական կերակուրը կողմնակի ուտեստի հետ միասին: Մսով նավակները հիանալի կնայվեն նաև տոնական սեղանի վրա:

Աղացած մսով նավակներ

Աղացած մսով նավակներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կարտոֆիլ 5 հատ
  • Կոշտ պանիր 150 գ
  • Կաթ 30 մլ
  • Աղ 2 թեյի գդալ
  • Աղացած տավարի միս 500 գ
  • Ձու 2 հատ
  • Սպիտակ կաղամբ 150 գ
  • Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
  • Սխտոր 2 պճեղ
  • Սոխ 1 հատ
  • Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
  • Տմին  0.5 թեյի գդալ
  • Ուրց 1 թեյի գդալ
  • Մաղադանոս 0,5 փունջ
  • Պղպեղ 0,5 թեյի գդալ
  • Չորացրած անանուխ 1 թեյի գդալ
  • Տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ
  • Ջուր 1,5 բաժակ
  • Սև պղպեղ (աղացած) `ըստ ճաշակի

Աղացած մսով, նավակներ

Աղացած մսով, նավակներ

Աղացած մսով նավակներ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ կարտոֆիլը և եփել: Երբ սառչի, կեղևը մաքրել և տրորել կարտոֆիլի պյուրե:
  2. Ավելացնել 50 գ քերած պանիր, կաթ, 1 թեյի գդալ աղ, պղպեղ և անանուխ, լավ խառնել:
  3. Կաղամբը բարակ, մանր կտրատել: Խորը ամանի մեջ այն խառնել աղացած մսին, ավելացնել քերած սխտոր, կտրատած սոխ և մաղադանոս, ձվերը, ալյուրը, յուղ, 1 թեյի գդալ աղ, չամանի սերմեր, ուրց և սև պղպեղ:
  4. Ձեռքով վերցնել աղացած մսի բավականաչափ մեծ մաս, ձևավորել երկարավուն կոտլետ և դնել այն բուսական յուղով յուղած ջեռոցի տապակի մեջ:
  5. Շարել կոտլետները, ապա փոսիկ անել յուրաքանչյուրի մեջ:
  6. Կարտոֆիլի զանգվածից պատրաստել նույն չափի կոտլետներ ևդնել յուրաքանչյուր մսի նավակի կենտրոնում:
  7. Ձեռքով սեղմեք կարտոֆիլը, կոտլետները մի փոքր հարթեցնելով:
  8. Տոմատի մածուկը ջրով բացել: Սոուսը լցնել կոլոլակների վրա, վրան ցանել քերած պանիր ​​և դնել 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե:

Աղացած մսով, նավակներ

Աղացած մսով, նավակներ

Աղացած մսով, նավակները պատրաստ են: Մատուցել տաք վիճակում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մսով պիրոգ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք