Մենք ձեզ ցույց կտանք, թե ինչպես պատրաստել օրիգինալ Աղցան Արքայազն պարզ բաղադրիչներից։
Տոնի համար տարբեր ուտեստներ պատրաստելը շատ ժամանակ է պահանջում։ Որպես կանոն, շեշտը դրվում է հիմնական ուտեստի և խմորեղենի վրա։ Միևնույն ժամանակ, հաճախ չեն հասցնում մտածել աղցաններ պատրաստելու մասին:
Այնուամենայնիվ, այս ուտեստին չպետք է անլուրջ վերաբերվել: Արժե տոնական սեղանին ավելացնել առնվազն 1-2 նոր աղցան։ Այսպիսով, դուք կբազմազանեցնեք տոնական նախուտեստները, ինչպես նաև կզարմացնեք հյուրերին:
Աղցան Արքայազն. Բաղադրությունը
_չինական կաղամբ — 1 հատ
_աղ — մի պտղունց
_թթու սունկ — 270 գ
_մայոնեզ — 3 ճաշի գդալ
_խաշած հավի կրծքամիս — 250 գ
_պանիր — 120 գ
Աղցան Արքայազն. Պատրաստման եղանակը
_Չինական կաղամբը մանր կտրատել, թթու սունկը կտրատել միջին չափի շերտերով։
_Եփած հավի կրծքամիսը կտրատել փոքր խորանարդիկներով։
_Չինական կաղամբի մի մասը լցնել աղցանի ամանի մեջ, վրան լցնել թթու սնկի կեսը, քսել դրա վրա մի գդալ մայոնեզ։
_Միսը խառնել մեկ ճաշի գդալ մայոնեզի հետ, աղ անել, սնկերի վրա դնել մսային շերտը։
_Կրծքամսից շերտի վրա լցնել մանրացրած կաղամբը, վրան դնել մնացած սնկերը։
_Մանրացնել պանիրը քերիչի մանր ատամների վրա և վերջին սնկային շերտի վրա ցանել քերած պանիրը։
Այսպիսով, դուք կարող եք պատրաստել պարզ աղցան «Princely»:
Խորհուրդ ենք տալիս այս աղցանի մեջ աղի չափը կարգավորել, քանի որ թթու սունկն արդեն կարող է աղի լինել:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Աղցան Ցեզար