Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Դյուրամարս և հագեցնող ուտեստ

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՆԵՐ

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Դյուրամարս և հագեցնող ուտեստ

Ոչ ոք առիթը բաց չի թողնի հյուրերի առաջ ցուցադրելու իր խոհարարական տաղանդը: Հետևաբար, մենք չենք հոգնում ձեզ համար փնտրել և գտնել նոր անսովոր բաղադրատոմսեր: Խեցգետնի ձողիկներով և բրնձով պայծառ աղցան կնվաճի ոչ միայն իր արտաքին ձևավորմամբ, այլև բաղադրիչների անսովոր համադրությամբ:

Այս աղցանի հիմնական առանձնահատկությունը քաղցր ու թթու խնձորն է: Այն համը դարձնում է ավելի արտահայտիչ, ավելացնում հյութեղություն: Բաղադրատոմսի երկրորդ, բայց ոչ պակաս հետաքրքիր առավելությունը մածունի վրա հիմնված հեշտ սոուսն է: 10 անգամ ավելի լավն է, քան մայոնեզը: Փորձիր!

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ձու 4 հատ
  • Կոշտ պանիր 150 գ
  • Խնձոր 2 հատ
  • Բրինձ 100-150 գ
  • Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
  • Մածուն 200 մլ
  • Կարրի 0,5 թեյի գդալ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Ծովախեցգետնի ձողիկներ 240 գ
  • Սամիթ` ըստ ճաշակի

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Դյուրամարս և հագեցնող ուտեստ

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախապես եփել բրինձը և ձվերը, սառեցնել: Մաքրել ձվերը, մանր կտրատել:
  2. Քերել պանիրը, խնձորը կտրատել խորանարդիկներով: Պատրաստի կերակուրը լցնել խորը ամանի մեջ:
  3. Կտրել ծովախեցգետնի ձողերը անկյունագծով բարակ շերտերով:
  4. Զարդարելու համար առանձնացնել 2/3-ը, մնացածը մանրացնել և ավելացնել ընդհանուր բաղադրությանը:
  5. Մածունին խառնել աղ և կարրի: Այս խառնուրդով համեմել աղցանը, խառնել:
  6. Ցանկության դեպքում ավելացնել կտրատած սամիթ:
  7. Աղցանը ձևավորել ծովաստղի տեսքով լայն, հարթ ափսեի վրա: Վերևի մասը ծածկել ծովախեցգետնի ձողիկների կտորներով: Զարդարել կանաչիներով:

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով

Մատչելի մթերքներով բնօրինակ նախուտեստը պատրաստ է: Համաձայնեք, կրկնակի հաճելի է, երբ աղցանը և համեղ է, և գեղեցիկ: Խորհուրդ ենք տալիս պահպանել բաղադրատոմսը՝ այն չկորցնելու համար:

Աղցանը ծովախեցգետնի ձողերով և բրնձով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Կարմիր աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք