Աղցան կաղամբով և չորահացերով. Թեթև նախաճաշ
Համեղ աղցան պատրաստելու համար կարելի է օգտագործել ամենապարզ և մատչելի բաղադրիչները: Մի քանի րոպե, և ուտեստը պատրաստ է: Պատրաստելով այս աղցանը կհամոզվեք, որ այն շատ հարմար է ընտանեկան հյուրասիրության համար:
Կաղամբով աղցան, ստացվում է, շատ փխրուն է՝ հաճելի թթվասերով: Լավագույնն այն է, որ օգտագործեք տնական չորահացեր՝ տարբեր համեմունքներով: Բայց խանութներից գնվածն էլ կարելի է օգտագործել:
Содержание
Աղցան կաղամբով և չորահացերով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սպիտակ կաղամբ 300-350 գ
- Չորահաց 150 գ
- Թթու վարունգ 150 գ
- Եգիպտացորեն 200 գ
- Մայոնեզ 2-3 ճաշի գդալ
Աղցան կաղամբով և չորահացերով. Պատրաստման եղանակը
- Կաղամբը բարակ կտրատել: Եթե հատուկ քերիչ չունեք, այն կարող եք դանակով կտրել:
- Վարունգը մանր կտրատել: Ցանկության դեպքում կարող եք օգտագործել թարմ վարունգ:
- Խառնել բոլոր բաղադրիչները և ավելացնել մայոնեզը:
Ավելացնել չորահացը, կաղամբով աղցանը մատուցելուց անմիջապես առաջ: Դա կօգնի, որ չորահացերը երկար մնան խրթխրթան: Զարդարելու համար կարելի է օգտագործել թարմ կանաչիներ, դրանք կերակուրին պայծառություն կհաղորդեն:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Աղցան Ցեզար
Facebook Comments