Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով. Նրբահամ ուտեստ

Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով. Նրբահամ ուտեստ

Խոհանոցային դարակում ես պահածոների մի ամբողջ հավաքածու ունեմ թիթեղյա տարաների մեջ: Սննդամթերքի նման պաշարով ես միշտ պատրաստ եմ անսպասելի հյուրեր ընդունելու: Բացի այդ, ես կարող եմ շաբաթվա ընթացքում էլ համեղ ուտեստներ պատրաստել ընտանիքիս համար: Պատկերացրեք միայն, թե ինչպես կարող է լոլիկի սոուսով տապակած աղցանը ձեզ ուրախացնել ցուրտ եղանակին:

Մեր տանը տոմատի սոուսով լցոնված աղցանը կոչվում է բյուջետային: Իհարկե, քանի որ անհնար է դրա վրա ավելին ծախսել, քան Օլիվիեի կամ ծովախեցգետնի վրա: Եվ այս ուտեստի համը ոչ մի կերպ չի զիջում դասական աղցաններին: Խորհուրդ եմ տալիս փորձել բաղադրատոմսը այսօր:

Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով

Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Կիլկի 250 գ
  • Ոլոռ 400 գ
  • Ձու 4 հատ
  • Գազար 1 հատ
  • Սոխ 1 հատ
  • Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ

Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով

Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով. Պատրաստման եղանակը

  1. Ձվերը պինդ խաշել: Սառեցնել և մաքրել դրանք: Մաքրել սոխը, կտրել փոքր խորանարդներով: Գազարներն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  2. Տաքացնել յուղը թավայի մեջ:
  3. Տապակել բանջարեղենը յուղի մեջ մինչև փափկեն: Պատրաստեք գազարն ու սոխը թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով: 10 րոպե անց աղ անել թավայի պարունակությունը:
  4. Անջատել կրակը: Ձվերը կտրատել փոքր խորանարդներով:
  5. Այժմ սկսում ենք աղցան հավաքել:
  6. Տափակ ափսեի վրա առաջին շերտով լցնել կիլկիները տոմատի սոուսի մեջ: Պատառաքաղով տրորել այն:
  7. Հաջորդը սառեցված բանջարեղենի սոուսն է:
  8. Սոուսի շերտի վրա լցնել ձուն: Վրան լցնել մայոնեզը:
  9. Ձվերի վրա ցանել կանաչ ոլոռ:
  10. Դնել աղցանը սառնարանում մոտ 20 րոպե, որպեսզի ուտեստը ներծծվի:

Աղցան կիլկիով և կանաչ ոլոռով

Սա շատ սովորական ուտեստ է, բայց շատ համեղ: Այն նաև գրավում է նրանով, որ դրա բաղադրիչները բավականին էժան են: Իհարկե այս խորտիկը չեմ դնում տոնական սեղանի վրա, բայց ընտանիքիս համար հաճախակի եմ պատրաստում: Բոլորին դուր է գալիս:

Աղցանը կիլկիով և կանաչ ոլոռով պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր աղցան պարզ և արագ վիտամիններ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք