Աղցան Նարգիզ. Այնքան համեղ է որ շաբաթը 3 անգամ պատրաստում եմ որովհետև չենք ձանձրանում

Աղցան Նարգիզ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ուզում ենք պատմել  Աղցան Նարգիզ պատրաստելու եղանակի մասին:

Աղցանների օգուտների մասին կարելի է բավականին երկար խոսել։ Սրանք պարզ և առողջարար ուտեստներ են, որը լավացնում են մարսողությունը և հագեցնում օրգանիզմը տարբեր վիտամիններով և հանքանյութերով։

Իհարկե, ոչ բոլոր աղցաններն են առողջարար։ Օրինակ, եթե դուք չարաշահում եք խանութից գնված մայոնեզը աղցանների մեջ, դուք կարող եք ձեռք բերել սրտանոթային հիվանդություն, ինչպես նաև ստամոքսի և լյարդի հետ կապված խնդիրներ:

Ուստի անհրաժեշտ է չափավոր կերպով օգտագործել աղցանների սոուսները։ Բանջարեղենով և մրգերով շատ աղցաններ լավն են նույնիսկ առանց սոուսների:

Աղցան Նարգիզ

Աղցան Նարգիզ. Բաղադրիչներ

_լոլիկ — 1 հատ

_սխտոր — 2 պճեղ

_թթու խնձոր — 1 հատ

_կիսակոշտ պանիր — 50 գ

խնձորով կոնֆետներ

 

Աղցան Նարգիզ. Պատրաստման եղանակը

_Խնձորը կարելի է կտրել մեծ շերտերով, հեռացնել կեղևը և սերմերը:

_Պանիրը և խնձորը մանրացնել քերիչի խոշոր ատամների վրա։

_Լոլիկը պետք է կտրել բարակ փոքր շերտերով։ Եթե ​​լոլիկը փոքր է, կարող եք երկու հատ վերցնել։

Լոլիկով նախուտեստ

_Սխտորը հնարավորինս մանր կտրատել և մեկ տարայի մեջ խառնել լոլիկի, խնձորի և պանրի հետ։

_Խորհուրդ է տրվում աղցանը համեմել թթվասերով կամ հունական մածունով, բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել։

Աղցան Նարգիզ

Սխտորը կարելի է բացառել աղցանից, եթե դրա համը դուր չի գալիս։ Ստացվում է հաճելի վիտամինային նախուտեստ, որը հարմար է որպես խորտիկ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր աղցան Հալապենյո

Խնդրում ենք Գնահատեք