Աղցան Շնորհակալություն. Անկեղծ անվանը համահունչ նուրբ և շքեղ համ

Աղցան Շնորհակալություն ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Առաջարկում ենք պատրաստել հետաքրքիր Աղցան Շնորհակալություն:

Այն շատ հագեցնող է տավարի մսի և նուրբ համով՝ մարինացված սնկի շնորհիվ:

Աղցան Շնորհակալություն

Աղցան Շնորհակալություն. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Տավարի միս 400 գր

_Մարինացված սունկ 100 գր

_Բուլղարական պղպեղ 1 հատ

_Մաղադանոս և ռեհան՝ ըստ ճաշակի

_Կոշտ պանիր 100 գր

_Ձու 4 հատ

_Աղ և մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Աղցան Շնորհակալություն

Աղցան Շնորհակալություն

Պատրաստման եղանակը

Տավարի միսը եփել աղ արած ջրի մեջ։ Կարող եք նաև ավելացնել համեմունքները։

_Թողնել սառչի և կտրել շերտերով: Կանաչին մանր կտրատել։

_Ձվերը եփել, թողնել սառչի: Պղպեղը կտրատել շերտերով:

_Պանիրն ու ձուն քերիչով անցկացնել տարբեր ափսեների մեջ:

_Աղցանը ձևավորել մատուցման ափսեի վրա։

_Առաջին շերտը միսը լցնել և մայոնեզով ցանց անել։

_Երկրորդ շերտը՝ մանր կտրատած սունկը և նորից մայոնեզ։

_Երրորդ շերտը՝ կանաչի և մայոնեզ։

_Չորրորդը բուլղարական պղպեղն է և մայոնեզը։

_Ցանել պանիրը, ցանց պատրաստել մայոնեզով և լցնել քերած ձվի շերտը։

Աղցան Շնորհակալություն

Մատուցելուց առաջ զարդարել ռեհանով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Աղցան Ֆաթուշ լիբանանյան խոհանոցից

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք