Ամենաարագ նախուտեստը. Վերցրեք դատարկ շիշ և վարունգ և կհիանաք արդյունքից:

Ամենաարագ նախուտեստը ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ամենաարագ նախուտեստը. Վերցրեք դատարկ շիշ և վարունգ և կհիանաք արդյունքից:

Ես պատրաստում եմ վարունգի համեղ նախուտեստ շշի մեջ: Շատ պարզ է արվում ամեն ինչ, իսկ մարինացված վարունգի համը գերազանցում է բոլոր սպասելիքները:

Ամենաարագ նախուտեստը

Ամենաարագ նախուտեստը. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Վարունգ — 3 հատ
  • Բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ
  • Սոյայի սոուս — 2 ճաշի գդալ
  • Կիտրոնի հյութ — 1 ճաշի գդալ
  • Մեղր — 1 թեյի գդալ
  • Սխտոր — 2 պճեղ
  • Չիլի՝ ըստ ճաշակի
  • Շիշ — 1 լիտրանոց

Ամենաարագ նախուտեստը

Ամենաարագ նախուտեստը. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվացած վարունգի եզրերը կտրել և այն կտրատեք հաստ շրջանակներով:
  2. Վերցրեք 1 լիտրանոց պլաստիկե շիշ և կտրել վերևի մասը:
  3. Կտրտած վարունգը լցնել շշի մեջ:
  4. Պատրաստել մարինադ. Դա անելու համար փոքր խորը ամանի մեջ լցնել 2 ճաշի գդալ սոյայի սոուս, 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ, 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ, 2 պճեղ ճզմած սխտոր, 1 թեյի գդալ մեղր և կծու պղպեղ՝ ըստ ճաշակի: Մանրակրկիտ խառնել:
  5. Պատրաստված մարինադը լցնել վարունգի վրա:
  6. Շիշը ծածկել կտրված վերևի մասով և դնել սառնարանում:

Մի քիչ ժամանակ է պահանջվում բանջարեղենը կտրատելու համար, այնպես որ կարող եք ասել, որ սա արագ բաղադրատոմս է:

Ամենաարագ նախուտեստը

Առավել հաճելի համ ստանալու համար անհրաժեշտ է, որ վարունգը երկու ժամ մարինացվի: Դրանից հետո այս խորտիկից հագենալ չի լինի:

Պատրաստի վարունգը ստացվում է աներևակայելի համեղ, խրթխրթան` քաղցր և թթու մարինադով:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Տոնական աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք