Ամենահեշտ տնական կարկանդակը. Փափուկ և համեղ թխվածք պատրաստելու համար պարտադիր չէ լինել փորձառու հրուշակագործ

Ամենահեշտ տնական կարկանդակը ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Մենք ցանկանում ենք օգնել ձեզ պատրաստել Ամենահեշտ տնական կարկանդակը։ Մենք կներկայացնենք պարզ փափուկ և փափուկ թխվածքի բաղադրատոմս:

Այժմ կան շատ տարբեր բաղադրատոմսեր տնական տորթերի համար, որոնք յուրաքանչյուրը կարող է պատրաստել առանց հրուշակագործի հմտությունների: Կարևոր է միայն պահպանել որոշ կանոններ, որպեսզի կրեմն ու բիսկվիթը համակցվեն միմյանց հետ։

Հրուշակագործների համար կան հատուկ կայքեր, որտեղ շատ տեղեկություններ կան սկսնակների համար։ Եթե ​​դուք անընդհատ գիտելիք եք վերցնում մասնագիտական նման ռեսուրսներից, ապա կարող եք հաջողության հասնել հրուշակագործության մեջ:

Ամենահեշտ տնական կարկանդակը

Ամենահեշտ տնական կարկանդակը. Բաղադրիչները

_ձու — 2 հատ

_ծիրանի մուրաբա — 7 թեյի գդալ

_շաքարավազ — 50 գ

_փխրեցուցիչ — 11 գ

_վանիլային շաքար — 7 գ

_ալյուր — 150 գ

_ բուսական յուղ — 50 մլ

_կաթ — 80 մլ

Ամենահեշտ տնական կարկանդակը

Ամենահեշտ տնական կարկանդակը. Պատրաստման եղանակը

_Վանիլը և սովորական շաքարավազը լցնել ձվերով ամանի մեջ, հարել մինչև ավազահատիկները լուծվեն։ Ձվի զանգվածի մեջ աստիճանաբար լցնել բուսայուղը և կաթը, խառնել, մինչև հարթ լինի։

_Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել նարնջի կամ կիտրոնի կեղևի քերուկ:

_Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի հետ, մաղել ձվի զանգվածի մեջ, խմոր շաղախել։

_Թխելու ձևամանը (25×13 սմ) յուղել, մեջը լցնել խմորի մի մասը։

_Խմորի վրա ծիրանի մուրաբա լցնել, փայտե շամփուրով նախշ անել։ Մնացած խմորը լցնել մուրաբայի շերտի վրա, հավասարաչափ տարածել մակերեսին։

_Բիսկվիթը թխել 180 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ կես ժամ։

_Թխվածքի պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել փայտե շամփուրով։

Ամենահեշտ տնական կարկանդակը

Ստացվում է անուշահոտ խմորեղեն, որը կարելի է զարդարել շաքարի փոշիով կամ տնական կրեմով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ Սալորով բիսկվիթ

Խնդրում ենք Գնահատեք