Ամերիկյան պոնչիկներ. Լցոնված, քաղցր փափկություն

Ամերիկյան պոնչիկներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ամերիկյան պոնչիկներ. Լցոնված, քաղցր փափկություն

Ես կարող եմ լցոնված փքաբլիթներ պատրաստել ցանկացած առիթի համար՝ հանգստյան օրեր, նախաճաշ, արձակուրդ, հյուրասիրություն: Ամենադժվարը սպասելն է, մինչև խմորը բարձրանա: Իսկ այդ ընթացքում կարող եք պատրաստել լցոնումը կամ զբաղվել ձեր գործերով: Այս պոնչիկները շատ եթերային են և համեղ:

Սովորաբար ամերիկյան բլիթները պատրաստվում են թխվածքաբլիթների տեսքով: Բայց ես որոշեցի պատրաստել այնպիսիք, որ կարողանամ մեջը լցոնել: պատրաստման մնացած տեխնոլոգիան չի փոխվում: Ձեզ եմ ներկայացնում փորձված բաղադրատոմսը:

Ամերիկյան պոնչիկներ

Ամերիկյան պոնչիկներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Ջուր 250 մլ
  • Խմորիչ 25 գ
  • Ձու 1 հատ
  • Ձվի դեղնուց 1 հատ
  • Շաքար 100 գ
  • Ցորենի ալյուր 500 գ
  • Կարագ 100 գ
  • Արևածաղկի ձեթ 500 մլ
  • Աղ 1 պտղունց
  • Կրեմ ըստ ճաշակի

Ամերիկյան պոնչիկներ

Ամերիկյան պոնչիկներ

Ամերիկյան պոնչիկներ.Պատրաստման եղանակը

  1. Լուծել խմորիչը ջրի մեջ և խառնել: Ավելացնել 2 թեյի գդալ շաքար, ձու, դեղնուց և խառնել բաղադրիչները:
  2. Ալյուրը մաղել, աստիճանաբար ավելացնել՝ անընդհատ խառնելով: Ավելացնել հալված կարագը, աղը և հունցել խմորը:
  3. Խմորը գլրտնակել շերտով և կտրել շրջանակներ: Թողեք դրանք 3 ժամ մնան՝ հասունանալու և ուռչելու համար:
  4. Կարկանդակները տապակել բուսական յուղի մեջ և թաթախել շաքարի փոշու մեջ:
  5. Յուրաքանչյուր բլիթի կենտրոնում անցք բացել և լցնել միջուկը:
  6. Ամերիկյան բլիթները կարելի է լցոնել ջեմով, կրեմով, մարմելադով, խտացրած կաթով կամ այլ համեղ լցոններով՝ ըստ նախասիրության: Ամեն ինչ կախված է ձեր ճաշակից ու երևակայությունից:

Ամերիկյան պոնչիկներ

Այս պոնչիկները կցրեն նույնիսկ ամենավատ տրամադրությունը:

Ամերիկյան պոնչիկները պատրաստ են:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մանր պոնչիկներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք