Աչչիկ ձմռան համար. Անիրատեսականորեն համեղ, կծու և անուշաբույր աջիկայի բաղադրատոմս

Աչչիկ ձմռան համար ՊԱՀԱԾՈՆԵՐ

Աչչիկ ձմռան համար. Անիրատեսականորեն համեղ, կծու և անուշաբույր աջիկայի բաղադրատոմս: Այն կարելի է պատրաստել արագ և հեշտությամբ:

Արդյունքում ստացվում է բուրավետ, կծու համեմունք, որը լավ է համակցվում ցանկացած ուտեստի հետ: Աջիկան սիրում են բոլորը, և յուրաքանչյուրն իր կողմից այս պահածոյի բաղադրության մեջ փոփոխություններ է ավելացնում, Այնպես որ, եկեք ծանոթանանք այս համեղ տարբերակի հետ:

Աչչիկ ձմռան համար

Աչչիկ ձմռան համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Լոլիկ 2 կգ
  • Բուլղարական կարմիր պղպեղ 600 գ
  • Կծու պղպեղ 300 գ
  • Սխտոր 200 գ
  • Համեմ կամ մաղադանոս 40 գ
  • Բուսական յուղ 50 մլ
  • Աղ 1 ճաշի գդալ

Աչչիկ ձմռան համար

Աչչիկ ձմռան համար. Պատրաստման եղանակը

  1. Նախ, սկսենք նրանից, որ կծու պղպեղը մաքրենք սերմերից, և այն անցկացնել մսաղացով: Մսաղացով անցկացնել նախապես մաքրված կարմիր պղպեղը և լոլիկը:
  2. Դրանից հետո ավելացնել աղ, խառնել և դնել կրակի վրա: Մաղը դնել ​​եփվող աջիկայի վրա, մի փոքր սեղմել և շերեփով հավաքել ավելորդ հեղուկը:
  3. Եռալուն պես ավելացնել մանր կտրատած կծու պղպեղը, մամլիչով անցած սխտորը:
  4. Խառնել և ավելացնել մանր կտրատած կանաչիներ, լցնել բուսական յուղը: Խառնել և եփել եռալու պահից 1 րոպե, ապա հեռացնել կրակից:
  5. Անմիջապես, շատ տաք աջիկան լցնել նախապես ստերիլացված բանկաների մեջ, փակել ստերիլիզացված կափարիչներով: Շրջել բանկաները գլխիվայր, փաթաթել սրբիչով, թողնել, որ դրանք ամբողջովին սառչեն:

Աչչիկ ձմռան համար

Ստացվում է այնքան համեղ սոուս, որ մատները հետը կուտեք, կծու ուտեստների սիրահարների համար այս բաղադրատոմսը իսկական գտածո է:

Աչչիկը ձմռան համար պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Կարմիր պղպեղ պատրաստելու հիանալի բաղադրատոմս առանց էսենցիայի / կարմիր բիբար

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք