Աջարական խաչապուրի. Արագ բաղադրատոմս

Աջարական խաչապուրի ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Աջարական խաչապուրի. Արագ բաղադրատոմս

Խաչապուրին պանրով և խմորով ամենահամեղ ուտեստն է: Ես առաջարկում եմ աջարական խաչապուրին պատրաստել արագ եղանակով, դրա համար պետք է վերցնել պատրաստի շերտավոր խմոր:

Դուք չեք պատկերացնի, որ ամեն ինչ այսքան պարզ է, բայց արդյունքն անպայման կզարմացնի ձեզ:

Աջարական խաչապուրի

Աջարական խաչապուրի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Պատրաստ խմորիչով խմոր — 500 գ
  • Սուլուգունի — 250 գ
  • Հավի ձու — 4 հատ
  • Հավի ձու (քսելու համար) — 1 հատ

Աջարական խաչապուրի

Աջարական խաչապուրի. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Քերել պանիրը:
  2. Խմորը գրտնակել և դրանով ձևավորել նավակները, ինչպես լուսանկարում: Չափը կարող եք ընտրել ինքներդ ձեր ուզածով: Ի վերջո, մենք պատրաստում ենք մեր սիրելիների համար:
  3. Մեջը լցնել քերած պանիրը, հարել ձուն և դրանով քսել խմորի եզրերը:
  4. Դնել խաչապուրին 30 րոպե 200 °C տաքացրած ջեռոցում: Հանել ոսկեգունած նավակները, յուրաքանչյուրի կենտրոնում 1 հատ ձու կոտրել, թեթևակի աղ անել և կրկին դնել ջեռոցում:
  5. Հենց սպիտակուցը սպիտակի՝ անմիջապես հանեք այն, այդ դեպքում դեղնուցը ջրալի կլինի: Եթե դա ձեր ճաշակին չի համապատասխանում, կարող եք թխել ձվերը, մինչև դեղնուցը նույնպես լիովին պատրաստվի:
  6. Մատուցել ափսեի վրա վրան դնելով մի կտոր կարագ:

Աջարական խաչապուրի

Համեղ խաչապուրին պատրաստ է: Սա շատ համեղ է, անպայման փորձեք:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Խաչապուրի թավայի մեջ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք