Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում Աստվածային համով տորթի բաղադրատոմս, որը կգերի բոլոր քաղցրասերներին:
Բերանում հալչող այս քնքշությունը պատրաստելը շատ հեշտ է: Քաղցր հյուրասիրությունների սիրահարներն այս տորթը կգնահատեն ըստ արժանվույն:
Տրոթը հարմար է նաև տոնական սեղանի համար: Ձեր սիրելիները դա կգնահատեն: Պահպանեք բաղադրատոմսը, թխեք և վայելեք:
Աստվածային համով տորթ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_400 գր ալյուր
_400 գր շաքարավազ
_300 գր թթվասեր
_0,5 թեյի գդալ խմորի սոդա
_100 գ խտացրած կաթ
_2 ճաշի գդալ կակաո
_100 գ եփած խտացրած կաթ
_250 գր կարագ
_40 հատ ընկույզ
Աստվածային համով տորթ. Պատրաստման եղանակը
_Նախ, առանձին տարայի մեջ խառնել ալյուրը, 200 գրամ թթվասեր, 200 գրամ շաքարավազ, 100 գրամ խտացրած կաթ, սոդա, որը պետք է բացել քացախով և մեկ ճաշի գդալ կակաո: Այս ամենը մանրամասն, լավ խառնել:
_Դրանից հետո վերցրեք ջեռոցի ձևամանը և լցնել պատրաստի խմորը: Ձևամանը 40 րոպեով դնել ջեռոցը, որը տաքացված է 200 աստիճանով: Պահանջվող ժամանակն անցնելուց հետո խմորի պատրաստ լինելը ստուգել փայտե չոփիկով:
_Սառեցնել պատրաստի շերտը: Դրանից հետո այն պետք է կիսել երկու հավասար մասերի:
_Այժմ անցնենք կրեմը պատրաստելուն: Դա անելու համար պետք է փափկեցնել 200 գ կարագ և դրան ավելացնել եփած խտացրած կաթ: Օգտագործելով հարիչը, հարել ամեն ինչ մինչև հարթ զանգված ստացվի:
_Ընկույզը մանրացնել ձեզ համար հարմար եղանակով: Դրանից հետո դրանք բովել չոր տապակի մեջ: Այնուհետև լցնել կրեմի մեջ և լավ խառնել: Ընկույզներից մի քանիսը պետք է մնան զարդարման համար:
_Արդեն սառած տորթի մի շերտը դնել ափսեի վրա և քսել վրան պատրաստված կրեմը: Դրանից հետո դնել երկրորդ շերտը և նույնպես ծածկել կրեմով:
_Հիմա եկեք սկսենք գլազուրը պատրաստել: Դա անելու համար, առանձին տարայի մեջ միացրեք 200 գ շաքարավազ, 4 ճաշի գդալ թթվասեր, 1 ճաշի գդալ կակաո և 50 գ կարագ: Խառնել ամեն ինչ և եփել թույլ կրակի վրա մոտ 7 րոպե:
_Անհրաժեշտ ժամանակն անցնելուց հետո պատրաստի գլազուրը լցնել տորթի վրա և զարդարեք մանրացված ընկույզներով կամ այլ եղանակով:
Դրանից հետո հարկավոր է տորթը որոշակի ժամանակ թողնել ներծծվելու համար:
Աստվածային համով տորթը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Շոկոլադե տորթ Պրահա