Արագ աղցան. Մինչև երեկո մի բաժին էլ չի մնա

Արագ աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Արագ Աղցանի բաղադրատոմսը շատ պարզ է, բայց այն կատարյալ է ոչ միայն ճաշի և ընթրիքի, այլև տոնական սեղանի համար։ Աղցանի հիմքը խոզապուխտն է կամ երշիկը: Կարող եք վերցնել ապխտած միս, պանիր ու լոլիկ։

Արագ աղցան

Արագ աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ երշիկ կամ խոզապուխտ 200 գ

_ կոշտ պանիր 150 գ

_ լոլիկ 3 հատ

_ սխտոր 2 պճեղ

_մայոնեզ կամ թթվասեր մանանեխով և կիտրոնի հյութով

Արագ աղցան

Արագ աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Կտրատել մթերքները պատահական ձևով, կամ ինչպես դուք սովոր եք անել այլ աղցանների դեպքում:

_Եթե ​​լոլիկները մսոտ են, բայց հյութալի, ապա նախ կտրեք երկու մասի, թեյի գդալով հանեք միջուկը և հետո միայն պտղամիսը կտրատեք։

_Պանիրը կարելի է քերել խոշոր քերիչով, սակայն մթերքի համը զգալու համար ավելի լավ է պանիրը խորանարդիկներով կտրատել։

_Սխտորը մանր կտրատել։ Ցանկության դեպքում աղցանին կարող եք ավելացնել նաև կանաչիներ, թարմ ռեհանի մի երկու ճյուղ։

_Խառնել մթերքները և աղցանին ավելացնել մայոնեզը կամ սոուսը:

Արագ աղցան

Կարող եք թթվասերը խառնել քաղցր մանանեխի և կիտրոնի հյութի հետ և այս սոուսով պատրաստել աղցանը: Բացի այդ, կարելի է մայոնեզը խառնել մանանեխի հետ, և սոուսը ստանում է կծու, ախորժելի համը, որը յուրահատուկ համ կտա աղցանին:

Սա հիանալի տոնական նախուտեստ է, որի մեջ դուք կօգտագործեք մթերքների նվազագույն հավաքածու։ Բայց ես կարծում եմ, որ չարժե ինչ-որ բան ավելացնել։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Աղցան Ֆաթուշ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք