Բազմաշերտ աղցան. Սա տոնական սեղանին հաճախակի հյուր կլինի

Բազմաշերտ աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Բազմաշերտ աղցան պատրաստելու համար վերցրեք մի քիչ բանջարեղեն, ձու և հավ: Հենց այս բաղադրիչները հիմք կծառայեն համեղ աղցանի համար։ Սխտորով մայոնեզի մեջ թաթախված՝ նրանք ավելի հարուստ և վառ համ կստանան։ Այս աղցանը կդառնա ձեր ամենասիրվածը։

Որպեսզի ուտեստը հաջող ստացվի, արժե ավելացնել ոչ թե թարմ վարունգ, այլ թթու դրած։ Դրանք կհամեմեն նախուտեստը՝ դարձնելով այն ավելի հետաքրքիր։ Բացի այդ, թթու վարունգը հիանալի ձևավորում կլինի պատրաստի աղցանի համար։

Բազմաշերտ աղցան

Բազմաշերտ աղցան. Բաղադրիչներ

_Հավի կրծքամիս 1 հատ

_Կարտոֆիլ 2 հատ

_Գազար 1 հատ

_Ձու 4 հատ

_Կոշտ պանիր 70 գ

_Թթու վարունգ 3 հատ

_Կանաչ սոխ 20 գ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

Բազմաշերտ աղցան

Բազմաշերտ աղցան.Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել հում գազարը։ Քերել խոշոր քերիչով։

_Մաքրել սխտորը, ճզմել։ Ավելացնել սխտորը և 1 ճաշի գդալ մայոնեզը գազարի վրա:

_Լավ խառնել և թողնել 30 րոպե։

_Կարտոֆիլը կեղևով խաշել, թող սառչի և մաքրել:

_Կարտոֆիլը քերել խոշոր քերիչով։

_Ափսեի վրա լցնել քերած կարտոֆիլը, որի վրա պետք է քսել մի քիչ մայոնեզով։

_Մարինացված վարունգը կտրատել փոքր խորանարդներով։

_Վարունգը լցնել կարտոֆիլի վրա, քսել մայոնեզ։

_Հավի կրծքամիսը խաշել աղ արած ջրի մեջ, մինչև փափկի: Սառելուց հետո ձեռքերով մանր կտորների բաժանել։

_Միսը լցնել վարունգի վրա, քսել մայոնեզով։

_Լվանալ կանաչ սոխը։ Կտրել օղակներով, լցնել հավի մսի վրա:

_Պինդ խաշած ձվերը մաքրել և քերել խոշոր քերիչով։

_Ձուն լցնել կանաչ սոխի վրա: Թեթև աղ անել և քսել մայոնեզ։

_Գազարի մայոնեզով ու սխտորով խառնուրդը դնել աղցանի վրա։

_Պանիրը քերել խոշոր քերիչով և նույնպես շաղ տալ աղցանի վրա:

_60 րոպեով դնել սառնարանում։

Բազմաշերտ աղցան

Աղցանը կարող եք ձևավորել բացվող օղակում, այդպես այն կունենա շատ ներկայանալի տեսք։
Բացի այդ, նախուտեստը զարդարելու համար վերցրեք մաղադանոս և թթու վարունգի կտորներ: Շատ գեղեցիկ կստացվի:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով աղցան

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք