Բանջարեղենային ռագու. Շոգեխաշած ախորժելի բանջարեղենային ուտեստը հարմար է եթե ուզում եք համեղ ու դյուրամարս սնունդ պատրաստել

Բանջարեղենային ռագու ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այսօր պատրաստում ենք Բանջարեղենային ռագու, որի հիմնական բաղադրիչները կլինեն կարտոֆիլը, դդմիկը և սպիտակ կաղամբը։ Իհարկե, մյուս բանջարեղենները նույնպես ողջունելի են, քանի որ ռագուն բուսական է։

Բացի այդ, այս ճաշատեսակի պատրաստման պարզությունը նրանում է, որ բանջարեղենը կտրելու ընթացքում դրանք անմիջապես ուղարկվում են թավայի մեջ: Դրանք կտրատելու հատուկ կանոններ չկան, ուստի կարող եք ինքներդ որոշել:

Ռագուի ծագման պատմության մասին այնքան ենթադրություններ կան, որքան դրա պատրաստման տարբերակները։ Ինչ էլ որ լինի, անկախ բաղադրիչները ընտրությունից՝ գործընթացը մնում է նույնը: Ուտեստի հիմնական փուլերը նախ տապակելն է, այնուհետև բաղադրիչները շոգեխաշելը:

Բանջարեղենային ռագու

Բանջարեղենային ռագու. Բաղադրիչներ

_Կարտոֆիլ — 6 հատ

_Կաղամբ — 1/2 գլուխ

_Ցուկկինի — 1 հատ

_Գազար — 1 հատ

_Լոլիկ — 1 հատ

_Սոխ — 1 հատ

_Սխտոր — ըստ ճաշակի

_Աղ, սև պղպեղ — ըստ ճաշակի

_Արևածաղկի ձեթ — տապակելու համար

_Ջուր — 1 բաժակ

Բանջարեղենային ռագու Բանջարեղենային ռագու

Բանջարեղենային ռագու. Պատրաստման եղանակը

_Սոխը մանր կտրատել, գազարն ավելի հարուստ համի համար կիսաշրջաններով կտրատել։

_Կտրել սխտորը բարակ շերտերով: Ճաշատեսակի մեջ դրա քանակությունը կախված է ձեր նախասիրություններից։

_Կտրատած բանջարեղենը լցնել բուսայուղով տաքացրած թավայի մեջ և տապակել 5-10 րոպե։

_Այդ ընթացքում կարտոֆիլը խոշոր կտրատել, իսկ դդմիկը՝ մանր։

_Բանջարեղենը լցնել թավայի մեջ և փակ կափարիչով շարունակել եփել։

_Կաղամբը կտրատել բարակ շերտերով և լցնել ամանի մեջ։

_Աղ անել ըստ ճաշակի և զգուշորեն ձեռքերով հունցել։

_Դդմիկն արդեն մի փոքր եփվել է, ուստի կաղամբը լցնում ենք թավայի մեջ, պարունակության վրա լցնել ջուր (ցանկալի է տաք), փակել կափարիչով և եփել ուտեստը մինչև բոլոր բաղադրիչները պատրաստ լինեն։

_Լոլիկը մաքրել, մանր կտրատել, ավելացնել տապակին, մի քիչ աղ և պղպեղ անել ըստ ճաշակի։

_Շարունակում ենք պատրաստել։ Ընդհանուր առմամբ, պետք է մոտ 40-50 րոպե։

_Պատրաստի ուտեստի մեջ կմնա շատ քիչ հեղուկ, և բոլոր բաղադրիչները կփափկեն:

Բանջարեղենային ռագու Բանջարեղենային ռագու

Սեղանին մատուցեք պատրաստի ռագուն՝ որպես կողմնակի ճաշատեսակ կամ հիմնական պահքի ուտեստ։

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Սպանախ տապակելու ամենահամեղ տարբերակը

Խնդրում ենք Գնահատեք