Բանջարեղենով ձվածեղ. Հաճելիի և օգտակարի համեղ համադրություն

Բանջարեղենով ձվածեղ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Բանջարեղենով ձվածեղ. Հաճելիի և օգտակարի համային համեղ համադրություն: Այս բաղադրատոմսը նրանց համար է, ովքեր չեն կարող պատկերացնել իրենց առավոտը առանց թարմ բանջարեղենի և սպիտակուցների:

Բաղադրատոմսը հարմար է ամբողջ ընտանիքի համար: Ի վերջո, նախաճաշի համար սա հիանալի գաղափար է: Թարմ բանջարեղենն ապահովում է սնունդը վիտամիններով:

Ինչ-որ մեկը նախընտրում է ձվերը խառնել բանջարեղենի հետ, այնուհետև ուտել, իսկ ինչ-որ մեկը նախ բանջարեղենն է ուտում, իսկ հետո ձվերը: Ընտրությունը ձերն է:

Ամենօրյա սովորական ձվածեղը կարելի է պատրաստել շատ տարբերակներով, այնպես որ փորձեք այս եղանակը, այն ձեզ չի հիասթափեցնի:

Այս նախաճաշը ձեզ անտարբեր չի թողնի:

Բանջարեղենով ձվածեղ

Բանջարեղենով ձվածեղ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Բուլղարական քաղցր պղպեղ — 2 հատ
  • Սոխ — 1 մեծ գլուխ
  • Թարմ լոլիկ — 2-3 հատ (հասած, կարմիր, հյութալի)
  • Ձու — 4 հատ (2 հատ մեկ բաժնի համար)
  • Աղ, պղպեղ` ըստ համտեսի
  • Բուսական յուղ — տապակելու համար

Բանջարեղենով ձվածեղ.

Բանջարեղենով ձվածեղ. Ինչպես պատրաստել

  1. Կտրատել սոխը կես օղակներով և տապակել յուղի մեջ մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա: Տապակելու վերջում կարելի է ավելացնել 0,5 ճաշի գդալ եղեգնաշաքար` սա ուտեստին տալիս է քաղցր համ, փոխհատուցելով լոլիկի թթվայնությունը:
  2. Մաքրել պղպեղը սերմերից և մանր կտրատել շերտերով: Ավելացնել սոխին և տապակել ևս 2-3 րոպե, որպեսզի այն փափկի:
  3. Ժամանակն է ավելացնել մանրացված լոլիկը: Կտրատված լոլիկի կեղևը պետք չէ հեռացնել, այն գրեթե չի զգացվում պատրաստի ուտեստի մեջ: Դրանից հետո անհրաժեշտ է, պարբերաբար խառնելով, ազատվել այն ավելորդ խոնավությունից, որը լոլիկն է արտազատում: Մոտ 5 րոպե եփել կափարիչով ծածկված, որպեսզի ստացվի անհրաժեշտ համասեռություն: Այժմ տապակած ձվերի հիմքը պատրաստ է:
  4. Հաջորդ քայլով ձվերը կոտրել արդյունքում ստացված հիմքի մեջ, ավելացնում ենք աղ, պղպեղ և, կափարիչով ծածկելով, 3-5 րոպե տապակել, որպեսզի ձվի սպիտակուցը ամբողջովին սպիտակի: Դա նշանակում է, որ մեր համեղ, աշխույժ և սննդարար ամառային նախաճաշ պատրաստ է:

Մատուցեք այն առանց հապաղելու, տաք վիճակում, վրան շաղ տալով թարմ սամիթ կամ մաղադանոս:

Բանջարեղենով ձվածեղը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ և լավ տրամադրություն:

Տեսանյութ

Ձվածեղի նոր տարբերակ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք