Բանջարեղենով նախուտեստ. Աղցանների նման թեթև և հաճելի

Բանջարեղենով նախուտեստ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Բանջարեղենով նախուտեստը կծու և բուրավետ, հիանալի հավելում է հիմնական ուտեստներին:

Ես հաճախ եմ պատրաստում խնջույքների, պիկնիկների գնալիս և խորովածի հետ մատուցելու համար: Շատ համեղ է և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում։

Բանջարեղենով նախուտեստ

Բանջարեղենով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդմիկ 300 գր

_Սմբուկ 400 գր

_Քաղցր պղպեղ 1 հատ

_Սոխ 1 հատ

_Գազար 1 հատ

Սոուսի համար

_Տոնկացու սոուս 3 ճաշի գդալ

_Սոյայի սոուս 3 ճաշի գդալ

_Կիտրոնի հյութ 1 թեյի գդալ

_Մեղր 1 թեյի գդալ

_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

Բանջարեղենով նախուտեստ

Բանջարեղենով նախուտեստ

Բանջարեղենով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ բանջարեղենը և կտրատել խորանարդներով, կամ շերտերով։

_Նախ սոխն ու գազարը տապակել բուսայուղի մեջ, մինչև փափկի։

_Ավելացնել մնացած բանջարեղենը, խառնել։

_Ծածկել կափարիչով և եփել թույլ կրակի վրա, մոտ 20 րոպե։

_Տարայի մեջ խառնել սոուսի բոլոր բաղադրիչները և լցնել բանջարեղենի վրա, խառնել և եփել մինչև թանձրանա, երբ զանգվածը թեթևակի կարամելացվի՝ թավան վերցնել կրակից։

Բանջարեղենով նախուտեստ

Մատուցել տաք կամ սառը վիճակում և որպես սառը նախուտեստ դնել սեղանին այլ ուտեստների հետ։

Բանջարեղենն ուղղակի հրաշալի է, կծու, կարելի է ավելացնել մի քիչ սխտոր ու շատ կանաչի։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Յուրահատուկ սմբուկով ուտեստ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք