Բարձր բիսկվիթ մածունով. Իդեալական է տարբեր տորթերի կամ հենց այդպես մատուցելու համար

Բարձր բիսկվիթ մածունով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բարձր բիսկվիթ մածունով. Իդեալական է տարբեր տորթերի կամ հենց այդպես մատուցելու համար

Այսօր ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում մածունով բարձր բիսկվիթ: Այս բիսկվիթը բոլորովին չոր չէ, այն բավական խոնավ է ստացվում և իդեալական է 3D տորթերի համար, այնքան բարձր է ու հարմար:

Նման բիսկվիթի մյուս առավելությունն այն է, որ պետք չէ սպասել, մինչև այն հասունանա, կարող եք անմիջապես քսել կրեմը:

Բարձր բիսկվիթ մածունով. Իդեալական է տարբեր տորթերի կամ հենց այդպես մատուցելու համար

Բարձր բիսկվիթ մածունով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Մածուն 220 գր
  • Բուսական յուղ 80 գր
  • Ձու 3 հատ
  • Ալյուր 300 գր
  • Շաքար 220 գր
  • Փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ
  • Աղ 1 պտղունց
  • Սոդա 1/2 թեյի գդալ

Բարձր բիսկվիթ մածունով

Բարձր բիսկվիթ մածունով. Պատրաստման եղանակը Քայլ առ քայլ

  1. Խառնել ալյուրը, փխրեցուցիչը, աղը և սոդան:
  2. Հարել ձվերը շաքարավազի և աղի հետ` օգտագործելով հարիչը: Հարել ամեն ինչ մեծ արագությամբ 10 րոպե:
  3. Ձվերին ավելացնել մածուն և բուսական յուղ: Խառնել մինչև հարթ զանգված ստացվի՝ 30 վայրկյան:
  4. Այժմ ավելացնել չոր բաղադրիչները և հարել, մինչև հարթ լինի, մոտ 1-2 րոպե, միջին արագությամբ:
  5. Խմորը 5 րոպե թողնել կաղապարի մեջ:
  6. Կարող եք վերցնել ցանկացած ձևաման, բայց այս դեպքում ​​օգտագործվել է 16 սմ տրամագծով, բարձր կաղապար: Ներքևի մասը ծածկել յուղաթղթով, դրսի կողմից ներքևի մասը կարելի է փաթաթել փայլաթիթեղով, որպեսզի խմորը դուրս չգա:
  7. Խմորով կաղապարը ծածկել փայլաթիթեղով և ուղարկել 170 աստիճան տաքացրած ջեռոց: Բիսկվիթը թխել 55 րոպե: Փայտե շամփուրով ստուգեք պատրաստ լինելը, այն պետք է չոր դուրս գա:
  8. Թողեք, որ պատրաստի թխվածքաբլիթը 5 րոպե սառչի ձևամանի մեջ, ապա հանեք և թող ամբողջովին սառչի մետաղալարով ցանցի վրա:

Բարձր բիսկվիթ մածունով

Ամեն ինչ այնքան պարզ է և անչափ համեղ:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Տորթ Խուճուճ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք