Բիսկվիթային ռուլետ Պրահա. Սա այնքան շքեղ գեղեցկություն և համ ունի, որ խոսքեր չկան

Բիսկվիթային ռուլետ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Բիսկվիթային ռուլետ Պրահա. Սա այնքան շքեղ գեղեցկություն և համ ունի, որ խոսքեր չկան

Նման ռուլետը պատրաստվում է արագ և պարզ, բայց ստացվում է շատ համեղ: Մեգաշոկոլադե ռուլետը կհմայի բոլոր քաղցրասերներին:

Բիսկվիթային ռուլետ

Բիսկվիթային ռուլետ Պրահա. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

Բիսկվիթի համար

  • Ալյուր — 75 գր
  • Կակաո — 15 գր
  • Շաքար — 90 գր
  • Ձու — 3 հատ
  • Աղ — 1 պտղունց

Կրեմ

  • Կաթ — 150 գր
  • Օսլա — 15 գ (գերադասելի եգիպտացորեն)
  • Շաքար — 60 գր
  • Կարագ (կամ 33% յուղայնությամբ սերուցք) — 100 գր
  • Կակաո — 5 գ (1 թեյի գդալ սլայդով)

Գլազուր

  • Շոկոլադ — 50 գր
  • Կարագ — 20 գր

Բիսկվիթային ռուլետ

Բիսկվիթային ռուլետ Պրահա. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Ձվերը հարել շաքարով և մի պտղունց աղով փափուկ սպիտակ զանգվածի աստիճան: Շատ կարեւոր է լավ հարել ձվերը, զանգվածի վրա ինչ-որ պատկեր եք նկարում, դրա հետքը պետք է երկար ժամանակ տեսանելի մնա և չտարածվի:
  2. Ալյուրը կակաոյի հետ խառնել և մաղել ձվի և շաքարի խառնուրդի մեջ, նրբորեն խառնել խմորի օդեղենությունը հնարավորինս պահպանելու համար:
  3. Խմորը հավասարապես տարածել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Թխել 10-15 րոպե 180 աստիճանով:
  4. Պատրաստի թխվածքաբլիթը յուղաթղթի հետ միասին գլորել ռուլետի նման քանի դեռ այն տաք է: Եթե ​​թխվածքաբլիթը սառչի, այն կկոտրվի, և դուք չեք կարողանա այն փաթաթել: Փաթաթեք սրբիչով և թողեք այս դիրքում, մինչև խմորն ամբողջովին սառչի:
  5. Կաթին ավելացնել շաքարավազը և օսլան և տաքացնել մինչև որ թանձրանա: Ծածկել սննդի թաղանթով շփման մեջ և թող ամբողջովին սառչի:
  6. Հարել կարագը սենյակային ջերմաստիճանում մինչև սպիտակելը: Եթե ​​օգտագործում եք սերուցք, ապա այն նույնպես պետք է հարել մինչև փրփրելը (սերուցքը պետք է լինի 33% և լավ սառը):
  7. Աստիճանաբար ավելացրեք հովացված կաթնային կիսելը: Կիսելը և հարած կարագը պետք է լինեն հավասար սենյակային ջերմաստիճանի, որովհետև, եթե ​​կաթի զանգվածը տաք լինի, ապա կրեմը չի ստացվի և կծորա: Ավելացնել կակաո և հարել մինչև հարթ վիճակը:
  8. Թխվածքաբլիթի վրա քսել կրեմը, կրկին փաթաթել ռուլետի նման: Վերին մասերն ու կողմերը ծածկել կարագով հալված շոկոլադե գլազուրով: Սառնարանում թողնել 1-2 ժամ:

Բիսկվիթային ռուլետ

Բիսկվիթային ռուլետը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Պատրաստեք համեղ տորթ Պրահա

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք