Բիսկվիթային ռուլետ Պրահա. Սա այնքան շքեղ գեղեցկություն և համ ունի, որ խոսքեր չկան
Նման ռուլետը պատրաստվում է արագ և պարզ, բայց ստացվում է շատ համեղ: Մեգաշոկոլադե ռուլետը կհմայի բոլոր քաղցրասերներին:
Содержание
Բիսկվիթային ռուլետ Պրահա. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
Բիսկվիթի համար
- Ալյուր — 75 գր
- Կակաո — 15 գր
- Շաքար — 90 գր
- Ձու — 3 հատ
- Աղ — 1 պտղունց
Կրեմ
- Կաթ — 150 գր
- Օսլա — 15 գ (գերադասելի եգիպտացորեն)
- Շաքար — 60 գր
- Կարագ (կամ 33% յուղայնությամբ սերուցք) — 100 գր
- Կակաո — 5 գ (1 թեյի գդալ սլայդով)
Գլազուր
- Շոկոլադ — 50 գր
- Կարագ — 20 գր
Բիսկվիթային ռուլետ Պրահա. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Ձվերը հարել շաքարով և մի պտղունց աղով փափուկ սպիտակ զանգվածի աստիճան: Շատ կարեւոր է լավ հարել ձվերը, զանգվածի վրա ինչ-որ պատկեր եք նկարում, դրա հետքը պետք է երկար ժամանակ տեսանելի մնա և չտարածվի:
- Ալյուրը կակաոյի հետ խառնել և մաղել ձվի և շաքարի խառնուրդի մեջ, նրբորեն խառնել խմորի օդեղենությունը հնարավորինս պահպանելու համար:
- Խմորը հավասարապես տարածել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Թխել 10-15 րոպե 180 աստիճանով:
- Պատրաստի թխվածքաբլիթը յուղաթղթի հետ միասին գլորել ռուլետի նման քանի դեռ այն տաք է: Եթե թխվածքաբլիթը սառչի, այն կկոտրվի, և դուք չեք կարողանա այն փաթաթել: Փաթաթեք սրբիչով և թողեք այս դիրքում, մինչև խմորն ամբողջովին սառչի:
- Կաթին ավելացնել շաքարավազը և օսլան և տաքացնել մինչև որ թանձրանա: Ծածկել սննդի թաղանթով շփման մեջ և թող ամբողջովին սառչի:
- Հարել կարագը սենյակային ջերմաստիճանում մինչև սպիտակելը: Եթե օգտագործում եք սերուցք, ապա այն նույնպես պետք է հարել մինչև փրփրելը (սերուցքը պետք է լինի 33% և լավ սառը):
- Աստիճանաբար ավելացրեք հովացված կաթնային կիսելը: Կիսելը և հարած կարագը պետք է լինեն հավասար սենյակային ջերմաստիճանի, որովհետև, եթե կաթի զանգվածը տաք լինի, ապա կրեմը չի ստացվի և կծորա: Ավելացնել կակաո և հարել մինչև հարթ վիճակը:
- Թխվածքաբլիթի վրա քսել կրեմը, կրկին փաթաթել ռուլետի նման: Վերին մասերն ու կողմերը ծածկել կարագով հալված շոկոլադե գլազուրով: Սառնարանում թողնել 1-2 ժամ:
Բիսկվիթային ռուլետը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Պատրաստեք համեղ տորթ Պրահա
Facebook Comments