Բլիթներ նախաճաշի համար. Անչափ համեղ, փքուն և փարթամ ալադիներ . Անչափ համեղ, փքուն և փարթամ ալադիներ 

Բլիթներ նախաճաշի համար ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եթե արագ ու համեղ ուտեստ եք ուզում առավոտյան, ապա առաջարկում ենք պատրաստել բլիթներ նախաճաշի համար:

Սա ամենապարզ, բայց ամենալավ բաղադրատոմսերից մեկն է մածունով ալադիների համար. դրանք այնքան փափուկ են ստացվում, որ ավելի շատ նման են բլիթների, եթերային և փափուկ:

Բլիթներ նախաճաշի համար

Բլիթներ նախաճաշի համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ Մածուն 150 մլ

_Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

_1 պտղունց աղ

_Սոդա 0,5 թեյի գդալ

_Ալյուր 100 գ

Բլիթներ նախաճաշի համար

Բլիթներ նախաճաշի համար. Պատրաստման եղանակը

_Այս ծավալից ստացվում է 8 հատ նրբաբլիթ, այնպես որ վստահորեն կարող եք կրկնապատկել և եռապատկել մթերքների քանակը և նախաճաշին պատրաստել շատ փարթամ բլիթներ։

_Սոդան ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի մածունին և լավ խառնել, որպեսզի սոդան աշխատի թթվային միջավայրում։

_Ավելացնել աղ ու շաքարավազ, լցնել ալյուրն ու թանձր խմոր շաղախել։ Եթե ​​ալյուրը չի բավականացնում, ապա մի քիչ ավելացրեք, բայց խմորը շատ չպնդացնեք, որպեսզի դրանք արագ բարձրանան և լավ թխվեն։

_Թավայի մեջ տաքացված բուսական յուղի մեջ մի ճաշի գդալով դնել խմորը, տապակել մարմանդ կրակի վրա, մինչև երկու կողմից ոսկե դարչնագույն լինի։

Բլիթներ նախաճաշի համար

Այս ամենանուրբ նրբաբլիթները կարող եք մատուցել թթվասերով, մեղրով, մուրաբայով, ձեր ընտրությամբ ցանկացած ջեմով, շոկոլադե մածուկով։

Քանի որ ձեր խմորը բավականաչափ թանձր կլինի, կարող եք տակի մասը կայունանալուց հետո մի կտոր շոկոլադ դնել, վրան մի քիչ էլ խմոր լցնել, որպեսզի ծածկի շոկոլադը և բլիթներ պատրաստել միջուկով: Ստացվում են գրեթե ծույլ կարկանդակներ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Փքուն ալադիներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք