Բուլղարական պղպեղ ձմռան համար

Բուլղարական պղպեղ ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Բուլղարական պղպեղ ձմռան համար. Ամբողջական վիճակում պահածոյացվող այս պղպեղը կարող եք օգտագործել տարբեր ուտեստներ պատրաստելիս, կամ հենց այս վիճակում:

Մենք ուզում ենք կիսվել այս հիանալի հիանալի բաղադրատոմսով, որը տարբեր իրավիճակներում ձեզ օգնության կհասնի: Այս եղանակով պատրաստված պղպեղը թթու համ չունի:

Եվ երբ ձմռանը դրանք բացեք կթվա, թե պղպեղները բոլորովին թարմ են: Պահպանեք այս բաղադրատոմսը:

Բուլղարական պղպեղ

Բուլղարական պղպեղ ձմռան համար. Բաղադրությունը

3 լ բանկայի համար պետք է

_քաղցր բուլղարական պղպեղ

_1 ճաշի գդալ աղ (վերցնել մեծ)

_կիտրոնաթթու — 1 թեյի գդալ

_ջուր

Բուլղարական պղպեղ

Բուլղարական պղպեղ ձմռան համար.
Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Մաքրել սերմերը և ցողունները պղպեղից: Մի կտրատեք պղպեղը, պարզապես թեթևակի ներս սեղմեք պոչը և հանել սերմերը:

_Պղպեղը լցնել կաթսայի մեջ: Լցնել դրա վրա եռացրած ջուրը, թողնել 5 րոպե, հետո ջուրը դատարկել, նորից եռացնել և կրկին լցնել պղպեղի վրա:

_Այժմ պղպեղը լցնել բանկաների մեջ, որոնք բնականաբար պետք է նախապես ստերիլիզացված լինեն:

_Հիմա պղպեղի վրա կրկին ջուր ենք լցնում, որ պարզ լինի, թե ինչքան աղ և կիտրոնաթթու է պետք ավելացնել: Քամել ջրի ավելցուկը:

_3 լիտր պղպեղով լցված բանկայի մեջ մոտ 1,5 լիտր ջուր է լցվում:

_Այժմ ավելացնել աղ և կիտրոնաթթու (հիմք ընդունելով` 3 լիտր բանկային 1 ճաշի գդալ աղ և 1 թեյի կիտրոնաթթու):

_Եռացնել մարինադը և լցնել պղպեղի վրա: Կափարիչներով փակել բանկաները, շրջեցին դրանք գլխիվայր և փաթաթել դրանք:

_Երբ բանկաներն արդեն սառն են, դրանք շարել մառանում պահեստավորման համար:
Ձմռանը բացեք բանկաները և վայելեք համեղ պղպեղը:

Բուլղարական պղպեղ

Բուլղարական պղպեղը ձմռան համար պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարմիր պղպեղ

 

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք