Գազարով աղցան. Մարոկոական համեղ նախուտեստ 

Գազարով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Գազարով աղցան. Մարոկոական համեղ նախուտեստ

Գազարի այս թարմ աղցանը սիրելու մի քանի պատճառ կա: Նախ, դա իսկապես համեղ է: Կիտրոնի սոուսը, տտիպ և կծու համեմունքները գազարը դարձնում են զարմանալի մի բան: Քաղցր չամիչ, աղի ֆետա պանիր … Ապրանքների այս համադրությունը ձեզ կտա համի զգացողությունների աննկարագրելի ներկապնակ:

Այս ուտեստի մեկ այլ հսկայական առավելությունն այն է, որ աղցանը թեթև է և թարմացնող: Ֆետա պանիրը նրան տալիս է հատուկ նրբագեղություն: Աղցան կազմող արտադրանքներն ամրացնում են իմունային համակարգը և մարմինը հագեցնում վիտամիններով, ուստի հատկապես օգտակար է այն ուտել գարնանը և աշնանը: Ցանկության դեպքում չամիչը կարող է փոխարինվել հաղարջով: Երբեմն աղցանին ավելացնում են նաև մեղր և նարինջ:

Գազարով աղցան
Գազարով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Գազար 5 հատ
  • Կարմիր սոխ 1 հատ
  • Մաղադանոս 1 փունջ
  • Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ
  • Կիտրոնի հյութ 30 մլ
  • Չաման 0.5 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ (աղացած) 1 պտղունց
  • Չամիչ 2 ճաշի գդալ
  • Ֆետա պանիր 300 գ
  • Սխտոր 1 պճեղ
  • Համեմ 1 պտղունց

Գազարով աղցան

Գազարով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Կիտրոնի հյութը խառնել ձիթապտղի յուղի հետ, ավելացնել պղպեղ, չաման, համեմ և սխտոր:
  2. Գազարը մանր կտրատել կամ քերել: Կարմիր սոխը կտրեք օղակների մեջ: Ավելացնել չամիչ, կտրատած մաղադանոս, ֆետա պանիր և կիտրոնի սոուս:

Գազարով աղցան

Ո՞վ կմտածեր, որ նման պարզ աղցանն այնքան հետաքրքիր կլինի համտեսել: Այժմ դուք գիտեք, թե ինչ կարելի է պատրաստել գազարով: Ձեր ընկերները նույնպես կհավանեն այս գաղափարը, այնպես, որ կիսվեք բաղադրատոմսով սոցիալական ցանցերում:

Գազարով աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Թարմ գազարով աղցանի բաղադրատոմս

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք