Գլազուրով Կարկանդակ թխելու համար բավական է միայն խառնել բոլոր բաղադրիչները և խմորը դնել ջեռոցում:
Այս աղանդերը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է մեկ նարնջի կեղև և 20 մլ դրա հյութ։ Հետևաբար, պետք է վերցնել մեկ մեծ և հասած ցիտրուսային միրգ:
Շատ քաղցր աղանդերի սիրահարներին խորհուրդ ենք տալիս խմորին ավելացնել ևս մեկ բաղադրիչ։ Վերցրեք մի փոքր քանակությամբ սպիտակ շոկոլադ և մանրացրեք այն ոչ շատ մեծ փշրանքներով: Լցնել շոկոլադը խմորի մեջ և լավ խառնել։
Բուրավետ կարկանդակը՝ կտրատելիս դուրս հոսող շոկոլադե միջուկով, կհմայի ձեզ առաջին պատառից։

Գլազուրով Կարկանդակ. Բաղադրիչներ
_Ցորենի ալյուր 200 գ
_Ձու 2 հատ
_Կարագ 120 գ
_Շաքարավազ 140 գ
_Փխրեցուցիչ 7 գ
_Աղ 1 պտղունց
_Նարնջի կեղև 10 գ
_Նարնջի հյութ 20 մլ
_Կոկոս 40 գ
_Կաթ 100 մլ
Գլազուրով Կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը
_Խորը ամանի մեջ կոտրել ձվերը, աղ և շաքար ավելացնել, հարել հարիչով:
_Ավելացնել փափկած կարագ և կաթ, ամեն ինչ լավ խառնում ենք։
_Լցնել 100 գ ցորենի ալյուրը, մանրակրկիտ խառնել։
_Ավելացնել նուրբ քերած ցիտրուսային կեղև և կոկոսի փաթիլներ:
_Լցնել նարնջի հյութ, կրկին խառնել ամեն ինչ:
_Ավելացնել մնացած ալյուրն ու փխրեցուցիչը։ Խառնել ամբողջը մինչև հարթ:
_Թխելու համար նախատեսված կաղապարը պատել յուղաթղթով և խմորը լցնել մեջը։
_Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանով և ձևամանը դնել մեջը 40 րոպեով:
_Ստուգեք կարկանդակի պատրաստ լինելը ատամի չոփով։ Այնուհետև թողեք, որ մի քիչ սառչի և զարդարեք ըստ ցանկության։
_Դա անելու համար կարող եք օգտագործել շոկոլադե գլազուր և կոկոսի փաթիլներ: Դա շատ գեղեցիկ դուրս կգա!
_100 գ սպիտակ շոկոլադը մանրացնել և լցնել ամանի մեջ։
_ 33% յուղայնությամբ 50 մլ սերուցք բերեք եռման աստիճանի։ Լցնել դրանք սպիտակ շոկոլադի վրա։ Լավ խառնել։
_Ավելացնել փափկած կարագ։ Խառնել մինչև հարթ լինի:
_Գլազուրը 15 րոպեով դնել սառնարանում, այնուհետև սկսել զարդարել թխվածքը։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Զոլավոր բիսկվիթ