Գլազուրով Կարկանդակ. Ցիտրուսային համով նուրբ ու եթերային խմորով թխվածքը կպատրաստի անգամ սկսնակ տանտիրուհին

Գլազուրով Կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Գլազուրով Կարկանդակ թխելու համար բավական է միայն խառնել բոլոր բաղադրիչները և խմորը դնել ջեռոցում:

Այս աղանդերը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է մեկ նարնջի կեղև և 20 մլ դրա հյութ։ Հետևաբար, պետք է վերցնել մեկ մեծ և հասած ցիտրուսային միրգ:

Շատ քաղցր աղանդերի սիրահարներին խորհուրդ ենք տալիս խմորին ավելացնել ևս մեկ բաղադրիչ։ Վերցրեք մի փոքր քանակությամբ սպիտակ շոկոլադ և մանրացրեք այն ոչ շատ մեծ փշրանքներով: Լցնել շոկոլադը խմորի մեջ և լավ խառնել։

Բուրավետ կարկանդակը՝ կտրատելիս դուրս հոսող շոկոլադե միջուկով, կհմայի ձեզ առաջին պատառից։

Գլազուրով Կարկանդակ
Գլազուրով Կարկանդակ. Բաղադրիչներ

_Ցորենի ալյուր 200 գ

_Ձու 2 հատ

_Կարագ 120 գ

_Շաքարավազ 140 գ

_Փխրեցուցիչ 7 գ

_Աղ 1 պտղունց

_Նարնջի կեղև 10 գ

_Նարնջի հյութ 20 մլ

_Կոկոս 40 գ

_Կաթ 100 մլ

Գլազուրով Կարկանդակ

Գլազուրով Կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Խորը ամանի մեջ կոտրել ձվերը, աղ և շաքար ավելացնել, հարել հարիչով:

_Ավելացնել փափկած կարագ և կաթ, ամեն ինչ լավ խառնում ենք։

_Լցնել 100 գ ցորենի ալյուրը, մանրակրկիտ խառնել։

_Ավելացնել նուրբ քերած ցիտրուսային կեղև և կոկոսի փաթիլներ:

_Լցնել նարնջի հյութ, կրկին խառնել ամեն ինչ:

_Ավելացնել մնացած ալյուրն ու փխրեցուցիչը։ Խառնել ամբողջը մինչև հարթ:

_Թխելու համար նախատեսված կաղապարը պատել յուղաթղթով և խմորը լցնել մեջը։

_Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճանով և ձևամանը դնել մեջը 40 րոպեով:

_Ստուգեք կարկանդակի պատրաստ լինելը ատամի չոփով։ Այնուհետև թողեք, որ մի քիչ սառչի և զարդարեք ըստ ցանկության։

_Դա անելու համար կարող եք օգտագործել շոկոլադե գլազուր և կոկոսի փաթիլներ: Դա շատ գեղեցիկ դուրս կգա!

_100 գ սպիտակ շոկոլադը մանրացնել և լցնել ամանի մեջ։

_ 33% յուղայնությամբ 50 մլ սերուցք բերեք եռման աստիճանի։ Լցնել դրանք սպիտակ շոկոլադի վրա։ Լավ խառնել։

_Ավելացնել փափկած կարագ։ Խառնել մինչև հարթ լինի:

_Գլազուրը 15 րոպեով դնել սառնարանում, այնուհետև սկսել զարդարել թխվածքը։

Գլազուրով Կարկանդակ

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Զոլավոր բիսկվիթ

Խնդրում ենք Գնահատեք