Գլինտվեյն խաղողի հյութով. Այս խմիչքից հետո ողջ օրվա տոնական տրամադրությունը երաշխավորված է

Գլինտվեյն խաղողի հյութով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Պատրաստենք Գլինտվեյն խաղողի հյութով. Դրա քաղցր և թթու համն ու կծու բույրը խելքահան են անում և ակնթարթորեն ջերմացնում մարմինը: Առանց չափազանցության, անհնար է չսիրահարվել խաղողի հյութով այս ոչ ալկոհոլային խմիչքին։

Եվ հենց հիմա ժամանակն է սովորելու, թե ինչպես պատրաստել համեղ տաք գինի, որը կհամապատասխանի բոլորին, քանի որ այն չի պարունակում ալկոհոլ:

Նման խմիչքի համար խորհուրդ է տրվում վերցնել տնական պահածոյացված կամ թարմ քամած հյութ։ Սակայն դրանց բացակայության դեպքում խանութինը նույնպես հարմար է։ Եթե ​​բաղադրատոմսում որևէ համեմունք չեք սիրում, մի ավելացրեք այն: Այնուամենայնիվ, հիշեք, որ մեխակն ու դարչինը համարվում են բրենդային համեմունքներ ցանկացած տաք գինու համար: Հենց դրանք են ձևավորում բնորոշ համն ու ուժեղ բույրը։

Գլինտվեյն խաղողի հյութով

Գլինտվեյն խաղողի հյութով. Բաղադրիչներ

_ Խաղողի հյութ 1լ

_ Նարինջ 1 հատ

_ Դարչին 2 հատ

_ Մեխակ 5 հատ

_ Դափնու տերև 2 հատ

_ Ուրց 2 ճյուղ

_ Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_ Մեղր ըստ ճաշակի

Գլինտվեյն խաղողի հյութով

Տնական հյութ 2 նարինջից
Գլինտվեյն խաղողի հյութով. Պատրաստման եղանակը

_ Նարինջը լվանալ և կտրատել շերտերով։ Պատրաստման համար պտղի կեսը բավական է։

_ Լցնել խաղողի հյութը փոքր կաթսայի մեջ և ավելացնել բոլոր համեմունքները։ Այնուհետև ավելացնել շաքարավազը և նարնջի օղակների կեսը։

_ Խմիչքը դնել մարմանդ կրակի վրա և եփել 10 րոպե։ Ուշադիր եղեք, որ այն չեռա:

_ Կարող եք գլինտվեյնը մատուցել և տաք, և սառը վիճակում:

_ Ձևավորման համար յուրաքանչյուր բաժակին ավելացրեք մնացած թարմ նարնջի շրջանակ:

_ Աշխատեք խաղողի հյութը չեռացնել, հակառակ դեպքում համը «խաշած» կստացվի՝ առանց կծու նոտաների։

_ Տաքացման առավելագույն ջերմաստիճանը 70–75 աստիճանն է։

Գլինտվեյն խաղողի հյութով

Շաքարավազ չօգտագործելու դեպքում ըմպելիքը պատրաստելուց և բաժակների մեջ լցնելուց հետո քաղցրացրեք մեղրով։
Գլինտվեյնը տաքացնելը հնարավոր է, բայց անցանկալի, քանի որ բույրը զգալիորեն կորչում է։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

3 տնական լիմոնադ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք