Դարչինով Բուլկիներ. Արագ թխվող բուլկիները կօգնեն երբ քաղցր բան եք ուզում, բայց շատ ծույլ եք խանութ գնալու համար

Դարչինով Բուլկիներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Դարչինով Բուլկիներ թխելու համար ոչ մի արտասովոր մթերք պետք չէ, և դրանք պատրաստվում են միկրոալիքային վառարանում՝ կարելի է ուղղակի երկու բաժակ դնել միաժամանակ։

Դրանց հիմնական առանձնահատկությունն այն է, որ դրանք շատ համեղ են ստացվում ինչպես ջրով, այնպես էլ կաթով պատրաստելու դեպքում։ Ուստի այս բուլկիները դուր կգան և՛ վեգաններին, և՛ ծոմ պահողներին, և՛ նրանց, ովքեր չեն հրաժարվում իրենց սննդակարգում կաթնամթերք օգտագործելուց։

Դարչինով Բուլկիներ
Դարչինով Բուլկիներ. Բաղադրիչներ

_Ցորենի ալյուր 9 ճաշի գդալ

_Փխրեցուցիչ 0,75 թեյի գդալ

_Աղ 1 պտղունց

_Ջուր 5 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 1,5 ճաշի գդալ

_Դարչին 0,75 թեյի գդալ

_Արևածաղկի ձեթ 1 թեյի գդալ

_Շաքարի փոշի 3 ճաշի գդալ

Դարչինով Բուլկիներ Դարչինով Բուլկիներ
Դարչինով Բուլկիներ. Պատրաստման եղանակը

_Միավորել ալյուրը փխրեցուցիչի և աղի հետ։ Ավելացնել ջուրը (կամ կաթը) և մանրակրկիտ խառնել, մինչև ստացվի խմոր։

_Նախ լցնել 3 ճաշի գդալ ջուր, իսկ անհրաժեշտության դեպքում էլի ավելացնել։

_Գրտնակել 10-12 սմ լայնությամբ շերտի մեջ։

_Շաքարավազն ու դարչինը խառնել ու շաղ տալ շերտի վրա և այն ոլորել եզրերը փաթաթելով։

_Պատրաստված ռուլետը խխունջի նման փաթաթել և դնել բուսական յուղով յուղած բաժակի մեջ։

_Պատրաստել միկրոալիքային վառարանում առավելագույն հզորությամբ 45-ից 70 վայրկյան:

_Պատրաստի թխվածքը շրջել ափսեի մեջ, այն պետք է ինքնուրույն դուրս սահի:

_Շաքարի փոշին մանրակրկիտ խառնել ջրի կամ կաթի հետ և լցնել խմորեղենի վրա։

_Մատուցել տաք վիճակում, կարող եք ավելացնել մուրաբա։

Դարչինով Բուլկիներ

Վայելեք արագ աղանդերը:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Սիննաբոն բուլկիներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք