Դդմիկը լոլիկով և պանրով. Համեղ, հյութեղ ջեռեփուկ, որը հագեցնող ու մատչելի է

Դդմիկ լոլիկով և պանրով ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Դդմիկը լոլիկով և պանրով. Համեղ, հյութեղ ջեռեփուկ, որը հագեցնող ու մատչելի է: Դդմիկը կարող է պատրաստվել տոնական սեղանի համար: Հիմնական բանը մի փոքր երևակայության միջամտությունն է:

Այս բաղադրատոմսով առաջարկում ենք ջեռոցում պատրաստել դդմիկը լոլիկով և պանրով: Ոսկե պանրի կեղևը, այս խորտիկի նուրբ համը և հյութեղությունն, այն հեշտությամբ վերածում է տոնական ուտեստի:

Դդմիկ լոլիկով և պանրով

Դդմիկը լոլիկով և պանրով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Դդմիկ 1 հատ
  • Լոլիկ 3-4 հատ (ցանկալի է, որ լոլիկի և դդմիկ շրջանակների տրամագիծը մոտավորապես նույնը լինի)
  • Պանիր — 200 գ
  • Սև, անկորիզ ձիթապտուղ 5-7 հատ
  • Սխտոր — 1 մեխակ (եթե սիրում եք)
  • Թթվասեր կամ մայոնեզ — 1 ճաշի գդալ
  • Անուշահոտ համեմունքներ (կարող եք օգտագործել թարմ կանաչի, տվյալ դեպքում օգտագործվել է չոր ուրց)
  • Աղ, պղպեղ
  • Բուսական յուղ ձևամանի քսելու համար

Դդմիկ լոլիկով և պանրով

Դդմիկ լոլիկով և պանրով

Դդմիկը լոլիկով և պանրով. Ինչպես պատրաստել

  1. Կտրել դդմիկը հավասար մոտ 1 սմ շրջանակներով: Քանի որ դդմիկը շատ ջրալի է, դրա վրա աղ արեք և ճնշման տակ թողնել 15-20 րոպե, որպեսզի ավելորդ խոնավությունը դուրս գա:
  2. Այդ ընթացքում պատրաստել պանրի զանգվածը: Մանր քերած պանիրը լցնել ամանի մեջ, ավելացնել անուշաբույր համեմունքներ, սև պղպեղ և մի ճաշի գդալ թթվասեր կամ մայոնեզ: Եթե ​​ցանկանում եք ճաշատեսակը պատրաստել թարմ խոտաբույսերով, ինչպիսիք են սամիթը և մաղադանոսը, մանր կտրատեք և ավելացրեք պանրի խառնուրդին: Կարելի է նաև սխտոր ավելացնել, եթե որոշեք օգտագործել այն: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտորեն:
  3. Ջեռոցը միացնել, տաքացնելու մինչև 200 °C տաքացնելու համար:
  4. Կտրատել լոլիկները շրջանակներով կես սանտիմետր լայնությամբ: Դդմիկի հեղուկը ցամաքեցնել թղթե սրբիչով: Ջեռոցի ձևամանը յուղել բուսական յուղով:
  5. Հետո շարել դդմիկի շերտերը ձևամանի մեջ, դրանց վրա դրեք լոլիկի շրջանակները, ապա պանրի զանգվածը, իսկ վերևում` յուրաքանչյուրի վրա կես սև ձիթապտուղ:
  6. Այժմ ամեն ինչ պատրաստ է, 15-20 րոպե եփել դդմիկով ջեռեփուկը: Այս ընթացքում պանիրը կհալվի, իսկ դդմիկը թխվելու ժամանակ կունենա:

Դդմիկ լոլիկով և պանրով

Դդմիկը լոլիկով և պանրով պատրաստ է: Պետք է մի փոքր սառեցնել դրանք, և կարող եք դրանք մատուցել որպես նախուտեստ կամ ինքնուրույն կերակրատեսակ:

Բարի ախորժակ:

Դդմիկով կոտլետ — Շատ Համեղ են և պատրաստվում են շատ հեշտ

Խնդրում ենք Գնահատեք