Դդմիկով աղցան. Ամառային եղանակին հարմար նախուտեստ

Դդմիկով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ջեռոցում թխած Դդմիկով աղցանը յուղոտ չէ, այլ նուրբ թխած։

Պարզապես մատուցեք որպես կծու նախուտեստ կամ կանաչիներով պատրաստեք պարզ, բայց ախորժելի պանիր-սխտորով սոուս: Այդպես շատ համեղ է ստացվում: Սա հիանալի նախուտեստ է տարբեր կողմնակի ուտեստների և մսային ուտեստների համար:

Դդմիկով աղցան

Դդմիկով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդմիկ 2 հատ

_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի

_Բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի

_Սխտոր, կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Կոշտ պանիր՝ ըստ ճաշակի

_Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Դդմիկով աղցան

Դդմիկով աղցան

Դդմիկով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Դդմիկը օղակաձև կտրատել։

_Աղ անել, խառնել և թողնել 5 րոպե։

_Հանել շերտերը տարայից և չորացնել թղթե սրբիչների վրա:

_Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, վրան շարել դդմիկի օղակները։

_Բուսական յուղ քսել խոզանակով և ցանել պղպեղ և համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի։

_Թխել 180 աստիճանով մոտ 10-15 րոպե։

_Հանել ջեռոցից և թողնել սառչի։

_Սի լավ փունջ սամիթ մանր կտրատել

_Սամիթը խառնել միջին քերիչով քերած պանրի հետ և ավելացնել քերած սխտորը։

_Այնուհետև կարելի է ուղղակի դդմիկը խառնել այս զանգվածի հետ և մատուցել:

Կարելի է ավելացնել բուսայուղ կամ մայոնեզ (թթվասեր) և պատրաստել նման թարմ և կծու սոուս դդմիկի համար։

Դդմիկով աղցան

Սոուսի մեջ կարող եք նաև ձեր ճաշակի ցանկացած կանաչի ավելացնել, իսկ կոշտ պանիրը հիանալի փոխարինվում է հալած պանրով: Շատ հետաքրքիր է ստացվում, փորձեք։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդմիկով կոտլետ շատ հեշտ և համեղ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք