Դդմիկով բնիկներ. Ջեռոցում պատրաստված հյութեղ ուտեստն ախորժելի է և շատ նուրբ: Այս համեղ հյուրասիրությունը մատուցելիս կարող եք վստահ լինել, որ այն կապահովի ամառային թարմությունը, բայց հաճելիորեն արագ կհագեցնի:
Պարզ և հեշտ ուտեստը ձեզնից շատ քիչ ժամանակ կխլի: Այն կարող է մատուցվել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում որպես խորտիկ կամ նույնիսկ հիմնական ուտեստ:
Դդմիկով բնիկներն աղացած մսով պատրաստելիս կարող եք օգտագործել ոչ միայն ուրց: Կարող եք վերցնել օրեգանոն կամ համեմունքային խառնուրդ, արդյունքը հիանալի կլինի: Համային յուրահատկություն հաղորդելու համար փորձեք հավի և հնդկահավի մսերի խառնուրդ: Դդմիկով բնիկների բաղադրիչները պարզապես հիանալի կերպով զուգորդվում են միմյանց հետ:
Դդմիկով բնիկներ. Բաղադրությունը
- Աղացած հավի միս 500 գ
- Կաղամբ 500 գ
- Դդմիկ 1 հատ
- Սոխ 1 հատ
- Կոշտ պանիր 60 գ
- Թթվասեր 50 մլ
- Աղ ըստ համտեսի
- Սև պղպեղ (աղացած) ըստ համտեսի
- Մանանեխ ըստ համտեսի
Դդմիկով բնիկներ. Խոհարարություն
- Կտրել սոխը հաստ շերտերով և դրանք շարել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Աղ անել, յուղ քսել, մանանեխ և ուրց ցանել:
- Աղացած միսը դնել հաջորդ շերտով, աղ և պղպեղ անել: Աղացած մսի շերտը լավ ձևավորել և վրան լցնել մանր կտրատած:
- Կտրել դդմիկը բարակ շերտերով և դնել դրանք հաջորդ շերտով: Պանիրը քերել մանր քերիչով և դնել վերջին շերտով: Վերևի մասում քսեք թթվասեր:
- Ջեռոցը նախապես տաքացնել 180 ° C- ով և տապակը դնել այնտեղ 25 րոպե:
- Ավելի հարմար է դդմիկի բնիկները զարդարել թթվասերով` խմորեղենի տոպրակի օգնությամբ: Դրա շնորհիվ բնիկները կոկիկ և գեղեցիկ տեսք կունենան:
Կարող եք օգտագործել միայն կաղամբ կամ միայն դդմիկ: Ամեն դեպքում, կերակրատեսակը կստացվի փափուկ և հյութալի:
Դդմիկով բնիկները պատրաստ են:
Բարի ախորժակ: