Դդմիկով հավի կոտլետներ. Նուրբ, հյութեղ ու հագեցնող ուտեստ

Հավի կոտլետներ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկով հավի կոտլետներ. Ամենապարզ ու համեղ, արագ կերակուր, որը մի քանի րոպեում կարող եք պատրաստել երբ սիրելի մարդիկ անսպասելի բացում են դուռը

Սպասված հյուրերի համար պետք է յուրահատուկ սեղան բացել, բայց երբ դրա ժամանակը չկա և պետք է արագ մի համեղ բան պատրաստել, ապա դիմեք այս բաղադրատոմսին:

Կոտլետները և համեղ են, և հագեցնող, և բավական շատ են ստացվում, այնպես, որ կարող եք զինվորների մի ամբողջ խումբ կերակրել:

Հաջորդ օրը դրանդ կարող եք հետներդ վերցնել աշխատավայր, քանի որ թարմությունն ու հյութեղությունը չեն կորցնում:

Կոտլետների մեջ սոխի ու սխտորի քանակը կարող եք հարմարեցնել ձեր ճաշակին: Ի դեպ, դդմիկը քերելուց հետո պետք չէ քամել առաջացած հյութը: Վարսակի ալյուրը կկլանի այն և կոտլետները շատ հյութեղ ու համեղ կստացվեն:

Դդմիկով հավի կոտլետներ

Դդմիկով հավի կոտլետներ․ Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Հավի կրծքամիս 800 գ
  • Ձու 1 հատ
  • Վարսակի ալյուր 4 ճաշի գդալ
  • Սոխ 1 հատ
  • Դդմիկ 1 հատ
  • Սխտոր 4 պճեղ

Դդմիկով հավի կոտլետներ

Դդմիկով հավի կոտլետներ․ Պատրաստման եղանակը

  1. Միսը կտրել փոքր կտորներով և մանրացնել բլենդերով կամ մսաղացով:
  2. Ավելացնել ձուն, վարսակի ալյուրը, նուրբ կտրատած սոխը, խոշոր քերիչով քերած դդմիկը և մամլիչով անցկացրած սխտորը:
  3. Համեմել աղով և պղպեղով, ավելացնել ռեհան, լավ հարել ամբողջ զանգվածը և թող մի քիչ հանգստանա, մոտ 15 րոպե:
  4. Ստացված ֆարշից կոտլետներ ձևավորել և տապակել միջին կրակի վրա, մինչև երկու կողմերից ոսկե դարչնագույն դառնան:
  5. Այժմ թավայի մեջ մի փոքր ջուր ավելացնել, և տապակած կոտլետները շոգեխաշել մինչև լիովին պատրաստ լինեն:

Դդմիկով հավի կոտլետներ

Դդմիկով հավի կոտլետներ պատրաստել կարող եք ավարտել ոչ միայն շոգեխաշելով: Փորձեք կոտլետներն ավելի հաճախ շրջել այնպես, որ դրանք երկու կողմերից էլ լավ տապակվեն փակ կափարիչի տակ, կամ ոսկեգույն աստիճանի տապակելուց հետո շարունակել պատրաստել ջեռոցում:

Դդմիկով հավի կոտլետները պատրաստ են։

Բարի ախորժակ։

Տեսանյութ

Դդմիկով կոտլետ — Շատ հեշտ են և Համեղ․ Դդմիկի կոտլետներ

Խնդրում ենք Գնահատեք