Դդմիկով նախուտեստ. Հեշտ պատրաստվող և աներևակայելի համեղ

Դդմիկով նախուտեստ ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկով նախուտեստ. Հեշտ պատրաստվող և աներևակայելի համեղ

Պատրաստելը հեշտ է, բայց շատ համեղ է ստացվում: Ես ցուկկինի եմ պատրաստել ըստ տարբեր բաղադրատոմսերի, և այս բաղադրատոմսը ինձ համար 2-ը կլինի ըստ առաջնահերթության, քանի որ առաջինը ես պարզապես սիրում եմ թավայի մեջ տապակած դդմիկի կտորներ, վրան սխտոր լցրած:

Բայց հիմա մենք պատրաստելու ենք այնպիսի համեղություն, որ հեքիաթային համ ունի, որ անհնար է պատմել, ոչ էլ գրիչով նկարագրել, ինչպես ասում են:

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Դդմիկ 3 հատ
  • Բուսական յուղ՝ ըստ ճաշակի
  • Աղ` ըստ ճաշակի
  • Կարտոֆիլ 300 գր
  • Սոխ 1/2 հատ
  • Մոցարելա 125 գր
  • Մաղադանոս
  • Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
  • Չորահաց 1 ճաշի գդալ
  • Պանիր 50 գր

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Կտրել երիտասարդ դդմիկը կտորներով՝ երկարությամբ:
  2. Շարել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Վրձինով քսել վրան բուսական յուղով և աղ անել:
  3. Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:
  4. Կարտոֆիլը եփել և պյուրե տրորել: Տապակել սոխը տապակի մեջ մինչ ոսկե դարչնագույնը:
  5. Մոցարելլան կտրել փոքր խորանարդիկներով: Կարտոֆիլին ավելացնել տապակած սոխ, պանիր, մանր կտրատած կանաչիներ, աղ ու պղպեղ անել ըստ ճաշակի:
  6. Պատրաստի դդմիկի շերտերի վրա դնել միջուկը և ոլորել:
  7. Ջեռոցի տապակը ծածկել յուղաթղթով, խոզանակով յուղել և վրան ցանել չորահացի փշրանքները:
  8. Դասավորել դդմիկով գլանափաթեթները, վրան ցանել քերած պանիր:
  9. Դնել 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե:

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Լցոնած սմբուկ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք