Համեղ և արագ Դդմիկով ուտեստ պատրաստելու համար այս բաղադրատոմսը պահանջում է մթերքների նվազագույն փաթեթ, որը շատ մատչելի է:
Բայց արդյունքում ստանում եք հիանալի ուտեստ մսով և բանջարեղենով սերուցքային սոուսով:
Դդմիկով ուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Դդմիկ 2 — 3 հատ
_Հավի կրծքամիս 600 գր
_Սոխ 1 հատ
_Ալյուր 2 ճաշի գդալ
_Թթվասեր կամ սերուցք 1 բաժակ
_Սխտոր՝ ըստ ճաշակի
_Աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
_Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
_Կարագ 50 գր
_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ
Դդմիկով ուտեստ. Պատրաստման եղանակը
_Բուսական յուղը, կարագը տաքացնել և տապակել կտրատած սոխը:
_Միսը կտրատել փոքր կտորներով և թաթախել ալյուրի մեջ։
_Միսը լցնել տապակի մեջ, խառնել սոխի հետ և տապակել, մինչև ոսկե դարչնագույնը մի քանի րոպե:
_Կտրել դդմիկը խորանարդներով և լցնել թավայի մեջ, ամեն ինչ խառնել և տապակել ևս 7 րոպե։
_Թավայի մեջ լցնել սերուցքը կամ թթվասերը, խառնել բոլոր մթերքները, ծածկել կափարիչով և եփել մարմանդ կրակի վրա 5 րոպե։
_Վերջում աղ և պղպեղ անել, ավելացնել տարբեր համեմունքներ, սխտոր, կանաչիներ։
Եթե նախընտրում եք բնական համեր, ապա մի ավելացրեք հավելյալ անուշաբույր կանաչիներ և համեմունքներ, ուտեստը, այնուամենայնիվ, շքեղ կլինի։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Սմբուկով դդմիկով նոր բաղադրատոմս