Դդմիկով ջեռեփուկ պատրաստելիս բուսական հիմքը և միջուկը չեն խառնվում՝ ձևավորելով բազմաշերտ ուտեստ։ Բացի այդ, այն շատ համեղ է և անչափ ախորժելի տեսք ունի։
Իհարկե, ոչ միայն խոզապուխտը, այլև երշիկը, եփած կամ թխած մսի կտորները հարմար են որպես պանրով դդմիկով ջեռեփուկի միջուկ։ Վերցրեք ցանկացած պանիր: Միևնույն է, ուտեստը շատ համեղ է:

Դդմիկով ջեռեփուկ. Բաղադրիչներ
_Դդմիկ 3 հատ
_Կարտոֆիլ 2 հատ
_Ձու 3 հատ
_Ցորենի ալյուր 90 գ
_Խոզապուխտ 100 գ
_Կոշտ պանիր 100 գ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
_Չորահացի փշրանքներ 30 գ
_Արևածաղկի ձեթ 2 ճաշի գդալ

Դդմիկով ջեռեփուկ. Պատրաստման եղանակը
_Դդմիկը և կեղևահան արված կարտոֆիլը անցկացնել խոշոր քերիչով։ Ավելորդ հեղուկը քամեք բանջարեղենից։
_Բանջարեղենին ավելացնել ձուն, աղը, պղպեղը և լավ խառնել։ Վերջում լցնել ալյուրը։
_Թխելու համար նախատեսված ձևամանը յուղել արևածաղկի ձեթով և ցանել չորահացի փշրանքներ։ Հավասարաչափ շարել կարտոֆիլ-դդմիկ զանգվածի մի մասը, շաղ տալ չորահաց։
_Խոզապուխտի և պանրի կտորները դնել չորահացի փշրանքների վրա, վրան լցնել բանջարեղենի խառնուրդը, կրկին պաքսիմատը և մի քիչ ձեթ։
_Թխել 45 րոպե նախապես 180°C տաքացրած ջեռոցում։
Դդմիկով ջեռեփուկը շատ համեղ է և ախորժելի։ Եթե ունեք փոքրիկ դդմիկներ, խորհուրդ եմ տալիս վերցնել ոչ թե 3, այլ 4 հատ։ Նույնը վերաբերում է կարտոֆիլին։ Այսքան բանջարեղենի համար պահանջվող ձևամանը պետք է մեծ և խորը լինի:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Դդմիկով կոտլետներ