Դդմիկով ռուլետ. Թեթև նախուտեստ 30 րոպեում

Դդմիկով ռուլետ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկով ռուլետ. Թեթև նախուտեստ 30 րոպեում, որը տոնական տեսք կհաղորդի ամենօրյա ճաշի սեղանին:

Դդմիկով ռուլետն ամառային թեթև խորտիկի իդեալական լուծում է: Շոգ օրվա կամ զով երեկոյի սննդի համար լավ տարբերակ է: Եվ այնքան հեշտ է պատրաստել: Կես ժամ անց ձեր սեղանին կհայտնվի առողջ խորտիկ:

Դդմիկով ռուլետ պատրաստելու համար կարող եք օգտագործել ոչ միայն կաթի սեր: Կարելի է փոխարինել յուղալի կաթնաշոռով, բայց հաշվի առեք, որ լցոնումն ավելի խիտ կլինի:

Մատուցել դդմիկով ռուլետն անմիջապես կամ սառնարանում լավ սառեցնելուց հետո: Այս հյուրասիրությունը չի պահանջում որևէ լրացում: Բայց եթե ցանկանում եք, կարող եք նախուտեստի համար սոուս պատրաստել: Դդմիկը լավ է համադրվում թթվասերի ու սխտորի հետ

Դդմիկով ռուլետ

Դդմիկով ռուլետ. Բաղադրիչները

  • Դդմիկ 2 հատ.
  • Ձու 4 հատ
  • Կոշտ պանիր 60 գր.
  • Կաթի սեր 250 մլ
  • Սխտոր 1 պճեղ
  • Մաղադանոս` ըստ ճաշակի:

Դդմիկով ռուլետ

Դդմիկով ռուլետ. Պատրաստման եղանակը

  1. Դդմիկի կեսը կտրեք բարակ շրջանակների մեջ, իսկ մնացած բանջարեղենը քերեք խոշոր քերիչով:
  2. Ձվերն ավելացնել քերած դդմիկ, աղ, պղպեղ և խոշոր քերած կոշտ պանիր: Պատրաստել ռուլետի հիմքը: Ծածկել ջեռոցի տապակը մագաղաթով և հավասար փռել զանգվածը: Տեղադրել դդմիկի շերտերը վերևի շերտով:
  3. Ջեռոցը նախապես տաքացնել 190 °C և թխել ռուլետի հիմքը 20 րոպե: Դրանից հետո թողեք թող սառչի և զգուշորեն պոկեք այն մագաղաթից: Քանի դեռ ջեռոցում պատրաստվում է հիմքը, ճիշտ ժամանակն է պատրաստել լցոնումը:
  4. Թողեք սառեցված կաթի սերն ամբողջ գիշերը հալվի, ապա դրան ավելացնել մանր կտրատած սխտոր, կանաչիներ, աղ և պղպեղ:
  5. Քսել լցոնը հիմքի վրա հավասարաչափ: Ռուլետը գլորել այնպես, որ դդմիկի կտորները վերևում լինեն:

Դդմիկով ռուլետ

Դդմիկով ռուլետը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք