Դդմիկով քսուք հացի համար. Նախաճաշ ընդամենը 10 րոպեում

Դդմիկով քսուք հացի համար ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Պատրաստեք Դդմիկով քսուք, որը հացի վրա քսելով կունենաք համեղ ու արագ նախուտեստ:

Նախկինում մենք նման քսուք չենք պատրաստել։

Այս թանձր ու ախորժելի, շատ համեղ դդմիկով բաղադրատոմսը պատահաբար հանդիպեց ինտերնետում։ Բայց հիմա ես հաճախ այն պատրաստում եմ, երբ ուզում եմ ինչ-որ անսովոր և օրիգինալ բան: Քսուքի ուշագրավ բաղադրիչը ընկույզն է։

Դդմիկով քսուք հացի համար

Դդմիկով քսուք հացի համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ Դդմիկ 500 գ

_Բուսական յուղ

_Ընկույզ 50 գ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Պղպեղ 1/3 թեյի գդալ

_Ուրց 1/3 թեյի գդալ

_Սամիթ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Ֆետա պանիր 150 գ

Դդմիկով քսուք հացի համար

Դդմիկով քսուք հացի համար. Պատրաստման եղանակը

_Դդմիիկը կտրատել խորանարդիկներով և տապակել բուսայուղի մեջ մինչև փափկի, թողնել սառչի:

_Ընկույզը տապակել չոր տապակի մեջ և մի կողմ դնել։

_Սամիթն ու սխտորը մանր կտրատել։

_Դդմիկն ու ընկույզը լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել աղ ու համեմունքներ, սամիթ ու սխտոր, պանիր։

_Զանգվածը հարել մինչև հարթ լինի։

_Այժմ փորձեք ավելացնել ավելի շատ աղ, եթե անհրաժեշտ է, և անուշաբույր կանաչիներ, համեմունքներ: Եթե ֆետա պանիր չունեք, կարող եք այն հանգիստ փոխարինել փափուկ սերուցքային պանրով կամ որևէ հալած պանրով:

_Ստացված զանգվածը տեղափոխել տարայի մեջ, ծածկել կափարիչով և դնել սառնարանում, որպեսզի սառչի և թանձրանա։

Դդմիկով քսուք հացի համար

Ահա այսպիսի քնքուշ, բուրավետ և շատ ախորժելի քսուքը սենդվիչների համար ձեզ շատ դուր կգա։ Զանգվածը կարող է օգտագործվել որպես կրեմ խորտիկ տորթի համար, միջուկ՝ տոնական տարտալետների կամ լոլիկի, ձվի, հավի մսով ռուլետների և սմբուկի լցոնման համար։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լցոնած սմբուկ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք