Դդումով կարկանդակ. Անուշաբույր քաղցրավենիք

Դդումով կարկանդակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Քնքշագույն, նուրբ դդումով կարկանդակի բաղադրատոմս: Եկեք պատրաստենք համեղ կարկանդակ:

Կարկանդակը լավն է, այն միշտ ստացվում է հիանալի, նուրբ և փափուկ, պարզապես հալվում է բերանում:

Փխրուն խմորը համակցվում է տարբեր միջուկների հետ:

Դդումով կարկանդակ

Դդումով կարկանդակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դեղնուցներ 2 հատ

_Շաքարավազ 60 գր

_Կարագ 100 գր

_Ալյուր 180 գր

_Մի պտղունց աղ

_Վանիլին՝ ըստ ճաշակի

_Փխրեցուցիչ 0,5 թեյի գդալ

Միջուկը պատրաստելու համար

_Շաքարավազ 20 գր

_Դդում 280 գր

_1 կիտրոնի կեղևի քերուկ

_Դարչին՝ ըստ ճաշակի

_Սպիտակաձավար կամ օսլա 1 ճաշի գդալ

Դդումով կարկանդակ

Դդումով կարկանդակ. Պատրաստման եղանակը

_Ալյուրը մաղել և խառնել աղի, շաքարավազի, փխրեցուցիչի, վանիլի հետ և խառնել։

_Սառած կարագը կտրատել խորանարդներով և խառնել ալյուրի հետ, ամբողջը մանրացնել։

_Ավելացնել դեղնուցները և հունցել փշրանքների հետ։

_Ձևամանը ծածկել յուղաթղթով և լցնել զանգվածի 2/3-ը, սեղմել բաժակով, կողքերը ձևավորել 1 սմ բարձրությամբ։

_Քերել դդումը միջին քերիչով, թողնել հյութը քամվի և խառնել օսլայի կամ սպիտակաձավարի, կեղևի քերուկի, շաքարավազի և, ցանկության դեպքում՝ դարչինի հետ։

_Խառնել այս ամենը։ Եթե ​​միջուկը ջրիկ ստացվի, ավելացնել ավելի շատ օսլա կամ սպիտակաձավար:

_Միջուկը լցնել ու հարթեցնել, ծածկել մնացած փշրանքներով։

_Թխել 180 աստիճանով մոտ 40 րոպե։

_Հեռացնել կաղապարը և թողնել սառչի թխվածքը։

Դդումով կարկանդակ

Այդպիսի բուրավետ հրաշքը կարող եք մատուցել թեյի, կակաոյի հետ, հյուրասիրությունը հաստատ դուր կգա բոլորին։

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Դդումով բիսկվիթ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք