Ելակով պաղպաղակ. Համեղ և պարզ զովացնող աղանդեր

Ելակով պաղպաղակ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Ամառային սեզոնի գալուստով թարմ ու նուրբ աղանդերի, օրինակ՝ ելակով պաղպաղակի հարցը, գնալով ավելի արդիական է դառնում։

Սա ելակով սերուցքային պաղպաղակի պարզ բաղադրատոմս է, սակայն այն կարող եք փոխարինել այլ մրգերով և հատապտուղներով։

Ելակով պաղպաղակ

Ելակով պաղպաղակ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ելակ 100 գր

_Հարած սերուցք 400 գր

_Խտացրած կաթ 150 գր

_Թխվածքաբլիթներ 4 հատ

Ելակով պաղպաղակ

Ելակով պաղպաղակ

Ելակով պաղպաղակ. Պատրաստման եղանակը

_Ելակը կտրատել շերտերով։

_Տարան ծածկել սննդային թաղանթով։

_Ձևամանի մեջ շարել ելակի կտորները ներքևում և կողքերով։

_Մնացած ելակը հարել ընկղմվող բլենդերով։

_Հարել սառեցված յուղալի սերուցքը, մինչև պնդանա և կայունանա։

_Լցնել խտացրած կաթը և հարել զանգվածը, մինչև ամբողջովին համասեռ լինի։

_Սերուցքային զանգվածի մի մասը խառնել ելակի խյուսի հետ և հարել, մինչև հարթ լինի։

_Երկու մասերը լցնել ձևամանի մեջ, հերթափոխով շարել ելակի կտորներ, շերտերով կամ մի քանի ճաշի գդալ սպիտակ, հետո՝ ելակ։ Սա ըստ ճաշակի է:

_Վրան ծածկել թխվածքաբլիթներով, ծածկել թաղանթով և դնել սառնարանը 4-6 ժամով։

_Հանել սառցախցիկից, կտրատել կտորներով, որպեսզի յուրաքանչյուրում թխվածքաբլիթի մաս լինի և մատուցել այս թեթև, թարմ, բնական պաղպաղակը։

Ելակով պաղպաղակ

Ելակը կարելի է փոխարինել հապալասով և ցանկացած այլ հատապտուղներով կամ պահածոյացված դեղձով և արքայախնձորով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Պաղպաղակ. Շոկոլադե, ելակով, վանիլային պաղպաղակ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք