Ընկույզով տորթ. Այսքան համեղ ու չափազանց պարզ բաղադրատոմսով տորթ հաստատ դեռ չեք փորձել

Ընկույզով տորթ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Մենք ձեզ կներկայացնենք ոչ շատ բարդ ընկույզով տորթ թխելու բաղադրատոմսերից մեկը։

Շատ մարդիկ բազմաթիվ արդարացումներ են գտնում ինքնուրույն տորթ չթխելու համար: Ինչ-որ մեկը կարծում է, որ տորթերը հրուշակեղենի ավանդական արհեստ է, և անհնար է փորձել գերազանցել վարպետներին, ինչ-որ մեկը կարծում է, որ տորթեր պատրաստելը դժվար է և թանկ:

Այնուամենայնիվ, ինտերնետում կան շատ պարզ և համեղ տորթերի բաղադրատոմսեր: Հրուշակագործները հատուկ հարմարեցնում են տորթերը տնային պատրաստման համար, որպեսզի բոլորը կարողանան սովորել:

Ընկույզով տորթ

Ընկույզով տորթ. Բաղադրիչները

Բիսկվիթի համար

_ձու — 6 հատ

_մանրացված պնդուկ — 100 գ

_աղ — մի պտղունց

_փխրեցուցիչ — 1 թեյի գդալ

_շաքարավազ — 80 գ

_ալյուր — 60 գ

Կրեմի համար

_ձու — 4 հատ

_շաքարի փոշի — 50 գ

_շաքարավազ — 100 գ

_սերուցք 33% — 300 մլ

_աղ — մի պտղունց

_վանիլային շաքար — 10 գ

_եգիպտացորենի օսլա — 120 գ

_պնդուկ — 100 գ

_կաթ — 1 լիտր

_կակաո — 2 ճաշի գդալ

_կարագ — 180 գ

_շոկոլադ — 100 գ

Ընկույզով տորթ

Ընկույզով տորթ. Պատրաստման եղանակը

_Աղը լցնել ձվերով ամանի մեջ և հարել հարիչով մինչև հարթ լինի: Ձվի զանգվածին ավելացնել շաքարավազը, հարել մինչև փարթամանա:

_Այս զանգվածի վրա լցնել մանրացրած պնդուկը, ալյուրն ու փխրեցուցիչը, հարել հարիչով։

_Ստացված խմորը լցնել կարագով յուղած թխման կաղապարի մեջ։

_Բիսկվիթը թխել 180 աստիճան ջերմաստիճանում մոտ կես ժամ։

_Այս ընթացքում անհրաժեշտ է կրեմ պատրաստել՝ կաթսայի մեջ շաքարավազը խառնել ձվի և աղի հետ։ Խառնուրդի մեջ լցնել օսլան, աստիճանաբար լցնել ամբողջ կաթը, խառնել։

_Խառնուրդը եփել միջին ջերմության վրա, մինչև խտանա։ Այնուհետև կարագը դնել տաք զանգվածի մեջ, սպասել մինչև այն ամբողջովին հալվի։

_Կաթսայի մեջ մանրակրկիտ խառնել բոլոր բաղադրիչները, հեռացնել կրակից և զանգվածը բաժանել երկու մասի։

_Կրեմի մի մասի մեջ լցնել շոկոլադը, կակաոն և նախապես բոված մանրացված պնդուկը։ Կրեմի բոլոր բաղադրիչները խառնել, որպեսզի ստացվի շոկոլադե զանգված։

_Կրեմի երկրորդ մասին ավելացնել միայն վանիլային շաքարավազ, խառնել։

_Սառած բիսկվիթը բաժանել երկու շերտի:

_Ներքևի շերտի վրա քսել շոկոլադե կրեմով, ծածկել երկրորդ շերտով։

_Մակերեսին քսել կաթնային կրեմ։

_Շաքարի փոշին լցնել սերուցքի մեջ, հարել մինչև պնդանա։ Մինչ կրեմը հարվում է, տորթը պետք է լինի սառնարանում։

_Ստացված կրեմով զարդարել տորթը, դնել սառնարանում առնվազն 4 ժամ:

Ընկույզով տորթ

Ընկույզով տորթը զարդարելու համար կարող եք օգտագործել շոկոլադի քերուկ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Տորթ էսկիմո

Խնդրում ենք Գնահատեք