Թարմ կաղամբով աղցան. Բաղադրիչների ճիշտ համադրման դեպքում սա կդառնա ձեր սիրելի խորտիկը

Թարմ կաղամբով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Մենք ցույց կտանք, թե ինչպես պատրաստել սննդարար վիտամինային Թարմ կաղամբով աղցան։

Եթե ​​կարծում եք, որ սովորական կաղամբը չի կարող համեղ լինել, ապա մեծապես սխալվում եք։

Ասիական շատ երկրներում կաղամբը համարվում էր երիտասարդության աղբյուր: Մինչ այժմ շատ չինացիներ և ճապոնացիներ հաճույքով կաղամբ են ուտում և այն համադրում տարբեր բաղադրիչների հետ։

Մասնավորապես, այժմ հայտնի են տարբեր կաղամբով աղցաններ: Դրանք կարելի է պատրաստել և՛ պեկինյան կաղամբից, և՛ այսբերգ հազարից, և՛ պարզ սպիտակ կաղամբից։

Թարմ կաղամբով աղցան

Թարմ կաղամբով աղցան. Բաղադրությունը

_կաղամբ — ½ հատ

_բուսական յուղ — 1 ճաշի գդալ

_վարունգ — ½ հատ

_սխտոր — 2 պճեղ

_լոլիկ — 1 հատ

_աղ — մի պտղունց

_խաշած ձու — 2 հատ

_պահածոյացված եգիպտացորեն — 150 գ

_սամիթ — մի փունջ

Կորեական կաղամբ

Թարմ կաղամբով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբի վերին թերթիկները հեռացնել և բավականաչափ մանր կտրատել:

_Լոլիկը և վարունգի կեսը մանր բարակ ձողիկներով կտրատել։

_Եփած ձվերը կտրատել փոքր խորանարդիկներով, մեկ տարայի մեջ միացնել կաղամբի, վարունգի և լոլիկի հետ։

_Մի փունջ սամիթը մանր կտրատել, ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել նաև կանաչ սոխ։

_Մանր քերիչով քերել սխտորի պճեղները և սամիթի հետ մեկտեղ ավելացնել աղցանին։

_Պահածոյացված եգիպտացորենը լցնել բանջարեղենի մեջ, աղ անել:

_Աղցանին ավելացնել բուսական յուղ և մանրակրկիտ խառնել։

Թարմ կաղամբով աղցան

Որպես աղցան սոուս խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել կտավատի կամ ձիթապտղի յուղ: Այն աղցանին կհաղորդի բնորոշ բուրմունք և համի հարստություն։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ Կաղամբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք