Թեթև տիրամիսու. Եթերային, չքնաղահամ աղանդեր

թեթև տիրամիսու ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Թեթև տիրամիսու. Եթերային, չքնաղահամ աղանդեր, որը նուրբ է և շատ համեղ:
Այս աղանդերը սիրում են բոլորը, տիրամիսուն գրավել է իր հաստատուն տեղը համադամասերների նախընտրությունների ցանկում:

Տիրամիսու պատրաստելն այնքան էլ դժվար չէ, որքան կթվա, երբ առաջին անգամ են այն փորձում: Ամեն ինչ պատրաստվում է հեշտությամբ և պարզորեն, իսկ արդյունքը բոլոր տեսակի գովեստներից բարձր է: Անպայման պատրաստեք և ձեր բոլոր հարազատներին ու սիրելիներին հմայեք այս նուրբ համով:

թեթև տիրամիսու

Թեթև տիրամիսու. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Առանց շաքարավազի հարած սերուցք 150 գ
  • Շաքարավազ 15 գ
  • Ձվի դեղնուց 2 հատ
  • Շաքար 30 գ
  • Ջուր 10 գ
  • Մասկարպոնե պանիր 250 գ
  • Սուրճ 15 գ
  • Շաքար 20 գ
  • Գոլ ջուր 120 գ
  • Թխվածքաբլիթներ 10 հատ

թեթև տիրամիսու

Թեթև տիրամիսու. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբի համար խորը ամանի մեջ խառնել տաք ջուր, սուրճ և 20 գրամ շաքար: Խառնել ամեն ինչ մանրակրկիտ և թող սառչի:
  2. Հաջորդը, առանձին խորը ամանի մեջ, խառնել հարած սերուցքը և 15 գրամ շաքարավազը և հարել խառնիչով մինչև խիտ փրփուր ստացվի:
  3. Առանձին ամանի մեջ հարել 2 դեղնուց, դրան ավելացնել 30 գրամ շաքարավազ և լցնել մի քիչ ջուր:
  4. Խառնուրդը դնել ջրային բաղնիքի վրա, և ցածր արագությամբ անընդհատ խառնել այնքան, մինչև խառնուրդը մածուցիկ դառնա: Թող սառչի:
  5. Վերցնել խորը ափսե, ավելացնել մասկարպոնե պանիրը և թեթևակի հարել բահիկով, այնուհետև լցնել ձվի խառնուրդը դրա մեջ, և կրկին զգուշորեն խառնել: Այնուհետև ավելացնել հարած սերուցքը և թեթև խառնել:
  6. Վերցնել թխվածքաբլիթները թաթախել դրանք սուրճով խառնուրդի մեջ և շարել դրանք աղանդերի պատրաստման համար նախատեսված ամանի հատակին:
  7. Կրեմով ծածկել դրանք, ապա կրկին շարել բլիթների մի շերտ, կրկին քսել կրեմի մի շերտ, հավասարեցնել այն և թողնել սառնարանում 3-4 ժամ: Դրանից հետո հանել և վերևում ցանել կակաոյի փոշի:

թեթև տիրամիսու

Թեթև տիրամիսուն պատրաստ է: Կրեմի շնորհիվ այն նուրբ է, բուրավետ և թեթև: Ստացվում է ավելի լավ, քան ցանկացած ռեստորանում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ աղանդեր

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք