Թեյի թխվածքաբլիթներ. Թեթև, քաղցր և անուշահամ աղանդեր 

Թեյի թխվածքաբլիթներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Թեյի թխվածքաբլիթներ. Թեթև, քաղցր և անուշահամ աղանդեր

Այս թխվածքաբլիթները իր տեղը կգտնեն ձեր բաղադրատոմսերի ցանկում, քանի որ դրանք այնքան պարզ են, որ նույնիսկ երեխան կարող է պատրաստել: Դարչինի թեթև բույրով և թեթև շաքարի փոշիով՝ դրանք շատ համեղ և նուրբ են:

Դուք կմոռանաք խանութում գնված թխվածքաբլիթների մասին և չեք զղջա դրա համար:

Թեյի թխվածքաբլիթներ

Թեյի թխվածքաբլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ալյուր 175 գրամ

_Կարագ 100 գրամ

_Շաքարավազ 50 գր

_Դարչին մի պտղունց

_Շաքարի փոշի՝ ցանելու համար

Մրգային քաղցրավենիք

Թեյի թխվածքաբլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Սենյակային ջերմաստիճանի կարագը խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրը և դարչինը:

_Խմորը շատ արագ հունցել: Սառեցնել մեկ ժամ:

_Այնուհետև ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան:

_Մինչ տաքանում է ջեռոցը՝ խմորը գրտնակել շերտով և կտրատել բաժակով կամ այլ եղանակով:

_Բլիթները դասավորել ջեռոցի տապակի վրա, որը ծածկված է յուղաթղթով:

_Թխել ջեռոցում 20-25 րոպե:

Թեյի թխվածքաբլիթներ

Պատրաստի քաղցրավենիքին ցանել շաքարի փոշի: Սա հենց այն է, ինչ պետք է անուշաբույր թեյ խմելիս վայելել:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Արագ Պեսոչնի պեչենի

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք