Թթու դրած պեկինյան կաղամբ. Ընդամենը մեկ գիշերում պատրաստվող թարմ թթված բանջարեղենի համը լրացնում է ցանկացած կերակուր

Թթու դրած պեկինյան կաղամբ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Թթու դրած պեկինյան կաղամբ պատրաստվում է շատ արագ՝ կտրատում եք բանջարեղենը, լցնել մարինադը և թողնել ամբողջ գիշեր։ Առավոտյան պատրաստ կլինի:

Թթու չինական կաղամբը հիանալի համադրվում է տաք ուտեստների և կողմնակի ճաշատեսակների հետ: Եթե ​​ցանկանում եք սուր համեմել նախուտեստը, ավելացրեք ավելի շատ սխտոր և սև պղպեղ։

Թթու դրած պեկինյան կաղամբ
Թթու դրած պեկինյան կաղամբ. Բաղադրիչներ

_Չինական կաղամբ 1 կգ

_Գազար 1 հատ

_Սխտոր 4 ատամ

_Սամիթ 0,5 փունջ

_Ջուր 500 մլ

_Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ

_Աղ 1 ճաշի գդալ

_Քացախ 3 ճաշի գդալ

_Դափնու տերև 5 հատ

_Սև պղպեղ 15 հատ

Թթու դրած պեկինյան կաղամբ Թթու դրած պեկինյան կաղամբ

Թթու դրած պեկինյան կաղամբ. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը մանր կտրատել, գազարն անցկացնել քերիչով, սխտորն անցկացնել մամլիչով, սամիթը մանր կտրատել։ Խառնել բանջարեղենը և լցնել 3 լիտրանոց տարայի մեջ։

_Մարինադը պատրաստելու համար խառնել ջուրը, աղը, դափնու տերևը, քացախը, արևածաղկի ձեթը և սև պղպեղի հատիկները։

_Բաղադրությունը եռացնել կրակի վրա և լցնել բանկայի մեջ։

_Թող կաղամբը թթվի խոհանոցում ամբողջ գիշեր։

Թթու դրած պեկինյան կաղամբ

Խորհուրդ ենք տալիս անմիջապես թթու կաղամբի մեծ չափաբաժիններ պատրաստել բանկաների մեջ, քանի որ կհամոզվեք, թե որքան արագ են ուտում այս նախուտեստը։ Դուք կարող եք սկսել 3 լիտրանոց բանկայից, բայց հավատացքե, որ ստիպված կլինեք նոր բաժին թթվեցնել շատ ավելի շուտ, քան պատկերացնում եք:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մալականի թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք