Թթու կաղամբ սմբուկով. Պահածոյացրեք այս նախուտեստն ու հիանալի համեղություն վայելեք

Թթու կաղամբ սմբուկով ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ներկայացնում ենք համեղ Թթու կաղամբ սմբուկով պատրաստելու այս բաղադրատոմսը:

Հանեք մի բանկա թթու, համեմեք արևածաղկի ձեթով և մանր կտրատած սոխով։ Սեղանի վրա մի քանի րոպե անց դուք պարզապես աննկարագրելի համեղ ուտեստ կունենաք։ Նախուտեստը հատկապես լավ է համակցվում մսային ուտեստների հետ։

Մարինացված կամ թթու բանջարեղենը, թերևս, ամենահայտնի նախուտեստն է մեր լայնությունների համար, հատկապես ձմռանը: Չգիտես ինչու, քիչ են թթու դնում սմբուկները: Թթվելուց հետո այս բանջարեղենը ձեռք է բերում զարմանալի քաղցր և թթու համ, և հյուսվածքով նման է անտառային սնկերին:

Թթու կաղամբ սմբուկով
Թթու կաղամբ սմբուկով. Բաղադրիչներ

_Սպիտակ կաղամբ 1 կգ

_Սմբուկ 1 կգ

_Սխտոր 10 պճեղ

_Գազար 300 գ

_Չիլի պղպեղ 1 հատ

_Աղ 1,5 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

_Քացախ 100 մլ

Թթու կաղամբ սմբուկով Թթու կաղամբ սմբուկով

Թթու կաղամբ սմբուկով. Պատրաստման եղանակը

_Լվանալ սմբուկը, պոչերը կտրել ցողունի հետ միասին։

_Եռացնել թույլ աղած ջուրը, լցնել սմբուկը, եփել մոտ 7 րոպե։ Հետո հանեել ջրից ու թողնել, որ սառչի։

_Կաղամբը մանր կտրատել, գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով։

_Սխտորը մանր կտրատել։ Կծու պղպեղից հանել սերմերը և հնարավորինս մանր կտրատել։

_Երբ սմբուկները լիովին սառչեն, կտրել 2-3 սմ կտորներով։

_Խառնել բանջարեղենը խորը ամանի մեջ, ավելացնել աղ, շաքարավազ և քացախ, խառնել։

_Թող մնա կես ժամ:

Թթու կաղամբ սմբուկով

Այնուհետև թթուն դասավորեք բանկաների մեջ և փակեք նեյլոնե կափարիչներով։
Պահեք սառնարանում կամ նկուղում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մալականի թթու

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք