Համեղ ու խրթխրթան Թթու վարունգով աղցան. Մատչելի նախուտեստի համար անհրաժեշտ բոլոր բաղադրիչները կգտնվեն ցանկացած խոհանոցում

Թթու վարունգով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Առաջարկում ենք Թթու վարունգով աղցան պատրաստել, եթե ​​չեք ցանկանում միայն թթու վարունգ ուտել:

Թթու դրած կամ Մարինացված վարունգը վաղուց անփոխարինելի է դարձել: Գաղտնիք չէ, որ վարունգի թթու վարունգը հիանալի կերպով հեռացնում է օրգանիզմից թունավոր նյութերը, ճնշում է ալկոհոլը։

Սակայն թթու վարունգը օգտակար է ոչ միայն խումհարի դեպքում։

Այն կարող է օրգանիզմին տալ մկանային հյուսվածքի պատշաճ կծկման համար անհրաժեշտ նատրիում: Վարունգը պարունակում է նաև կաթնաթթու, որն իջեցնում է խոլեստերինը։

Թթու վարունգով աղցան

Թթու վարունգով աղցան. Բաղադրությունը

_թթու վարունգ — 5 հատ

_բուսական յուղ — 50 մլ

_գազար — 1 հատ

_աղացած համեմ — 2 թեյի գդալ

_սոխ — 1 հատ

_պղպեղի խառնուրդ — 1 թեյի գդալ

_քնջութ — 1 թեյի գդալ

_շաքարավազ — 1 թեյի գդալ

_սխտոր — 3 պճեղ

Թթու վարունգով աղցան

Թթու վարունգով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Թթու վարունգը կտրատել բարակ ու երկար շերտերով, իսկ սոխը քառորդ օղակներով:

_Մաքրած գազարը մանրացրեք քերիչի խոշոր խոշոր ատամների վրա, իսկ սխտորի պճեղները՝ մանրերի վրա։

_Աղցանի ամանի մեջ խառնել վարունգը, սոխը, գազարն ու սխտորը։ Աղցանին ավելացնել պղպեղի, շաքարավազի և աղացած համեմի խառնուրդ։

_Բուսական յուղը պետք է տաքացնել և լցնել աղցանի  ամանի մեջ, համեմունքների և սխտորի վրա։

_Կափարիչով ծածկել աղցանի ամանը, քանի դեռ քնջութի սերմերը տապակում եք մինչև բաց ոսկե դարչնագույնը:

_Աղցանի վրա շաղ տալ քնջութի սերմեր։

_Բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել աղցանի ամանի մեջ։

Թթու վարունգով աղցան

Խորհուրդ ենք տալիս կրկին ծածկել աղցանի ամանը և թողնել սառնարանում մի քանի ժամ։ Ստացվում է հարուստ համով աղցան, որի բաղադրիչները որպես կանոն, միշտ տանը կան։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Գարնանային աղցաններ

Խնդրում ենք Գնահատեք