Թխվածքաբլիթներ թթվասերով. Ամենաարագ ու պարզ բաղադրատոմսը, որով կկարողանան պատրաստել բոլորը

Թխվածքաբլիթներ թթվասերով ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Կարող եք հեշտությամբ թխել Թխվածքաբլիթներ թթվասերով, որոնք ունեն յուրահատուկ համ և հյուսվածք։ Այս հատկությունների շնորհիվ այն դարձել է շատերի սիրելի աղանդերը:

Սա խորհուրդ են տալիս նույնիսկ փոքր երեխաներին, քանի որ նման խմորեղենը սովորականից մի քանի անգամ ավելի օգտակար է։ Թթվասերով թխվածքաբլիթներ պատրաստելը դժվար չէ, պարզապես անհրաժեշտ է պահպանել որոշ կանոններ։

Թխվածքաբլիթներ թթվասերով

Թխվածքաբլիթներ թթվասերով. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_ հավի ձու — 1 հատ

_ կաթ — 1 ճաշի գդալ

_ շաքարավազ — 200 գ

_ դեղնուց — 1 հատ

_ բուսական յուղ — 100 գ

_ ալյուր — 450 գ

_ թթվասեր — 180 գ

_ սոդա — 1 թեյի գդալ

Թխվածքաբլիթներ թթվասերով Թխվածքաբլիթներ թթվասերով
Թխվածքաբլիթներ թթվասերով. Պատրաստման եղանակը

_ Առանձին ամանի մեջ խառնել ձուն և շաքարավազը։

_ Թթվասերին ավելացնել սոդա, մանրակրկիտ խառնել և սպասել մի փոքր։

_ Ձվի զանգվածի մեջ լցնել բուսական յուղը, խառնել։ Երբ սոդայի պատճառով թթվասերն ավելի փարթամ դառնա, ավելացնել ձվի զանգվածին։

_ Ստացված ձու-թթվասային զանգվածին մաս-մաս լցնել մաղած ալյուրը, հունցել խմորը։

_ Խմորի գնդից առանձնացնել փոքրիկ գնդիկներ երեխայի բռունցքի չափով։

_ Յուրաքանչյուր փոքրիկ բուլկու վրա քսել յուղաթղթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա։

_ Ամանի մեջ խառնել կաթն ու դեղնուցը, դրանով քսել խմորի յուրաքանչյուր գնդիկին։

_ Ապագա թխվածքաբլիթների վրա շաքարավազ կամ դարչին ցանել: Խորհուրդ չի տրվում շաքարի փոշի օգտագործել։

_ Ջեռոցը հասցնել 180 աստիճանի, թխել թխվածքաբլիթները 25 րոպե։

Թխվածքաբլիթներ թթվասերով

Այս բաղադրատոմսը հնարավորինս պարզ է, իսկ խմորեղենը՝ համեղ։ Այս թխվածքաբլիթները նման են մեղրաբլիթի, միայն թե թթվասերի համ ունեն։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մեղրով թխվածքաբլիթներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք