Թունաձկով Թարմ Կաղամբով աղցան․ Շատ նուրբ և անկրկնելի համով աղցան

ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Այսօր ընթրիքին պատրաստելու ենք կաղամբով թարմ աղցան, որը վիտամիններով շատ հարուստ է և շատ պարզ՝ պատրաստման մեջ։

Թունաձկով Թարմ Կաղամբով աղցան

Կաղամբով թարմ աղցան․ Բաղադրիչներ

  • Թարմ կաղամբ
  • Մարինացված ձկան ֆիլե՝ ծովատառեխ կամ թունաձուկ
  • Չերի լոլիկ, կարելի է նաև սովորական
  • Թարմ կանաչի

Կաղամբով թարմ աղցան․ Պատրաստման եղանակ

  • Կաղամբը մանր կտրատել, եթե մատղաշ չէ կաղամբը ապա աղով կարելի է տրորել ձեռքով մինչև փափկի,
  • Ձկան ֆիլեն խորանարդաձև կտրտատել և ավելացնել կաղամբի վրա,
  • Լոլիկը խորանարդաձև կտրատել և ավելացնել աղցանին,
  • Աղ  և պղպեղ անել,

Թունաձկով Թարմ Կաղամբով աղցան

  • Քանի-որ ձուկը իր յուղի մեջ է լրացուցիչ ձիթայուղ չենք ավելացնում աղցանին, մի փոքր կարելի է ձկան յուղից ավելացնել ցանկության դեպքում,
  • Վերջում վրան կտրատված կանաչի լցնել։

Ահա այս պարզ բաղադրիչները խառնելով կստանաք ընթրիքի համար հրաշալի աղցան։

Կաղամբով թարմ աղցան․ Տեսանյութ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք