Իսպանական բուլկիներ «Էնսաիմանդաս». Աննկարագրելի համեղ և քնքուշ

իսպանական բուլկիներ ՔԱՂՑՐԱՎԵՆԻՔ

Իսպանական բուլկիներ «Էնսաիմանդաս». Աննկարագրելի համեղ և քնքուշ իսպանական թխուկներ: Արտաքին տեսքով, դրանք շատ նման են սովորական բուլկիների: Նման բուլկիներ կարելի է պատրաստել առանց լցոնի: Խմորը կախարդական է, թխվածքը պարզապես հիանալի է ստացվում: Ենթադրվում է, որ այս բուլկիների ծննդավայրը Մայորկան է:

իսպանական բուլկիներ

Իսպանական բուլկիներ «Էնսաիմանդաս». Բաղադրությունը

  • կաթ — 125 մլ
  • ջուր — 125 մլ
  • ալյուր — 700-750 գրամ
  • 30-40 գրամ խմորիչ
  • 4 ձու
  • 100 մլ բուսական յուղ
  • 200 գրամ շաքար
  • 100 գրամ յուղ:

իսպանական բուլկիներ

Իսպանական բուլկիներ «Էնսաիմանդաս». Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Ջուրը խառնել կաթի հետ, տաքացնել, ավելացնել մի ճաշի գդալ ալյուր և շաքար: Դրանից հետո խմորիչն ավելացնել այս խառնուրդին: 15 րոպե տաք տեղում թողնել:
  2. Մաղել 0,5 կգ ալյուր, պատրաստել ալյուրով բլրակ: Լցնել դրա մեջ հարած ձվերը, շաքարավազը, ընկույզը և  ավելացնել խմորիչի խառնուրդը:
  3. Այժմ պետք է հունցել փափուկ առաձգական խմոր: այդ ընթացքում ավելացնել ավելացնել բուսական յուղ:
    Խմորը չպետք է խիտ լցված լինի ալյուրով և պետք է մի քիչ կպչի ձեռքերին:
  4. Թողնել խմորը տաք տեղում սրբիչով ծածկելով և թող մեծանա ծավալը 2 անգամ:
  5. Դրանից հետո քսել սեղանի, կամ աշխատանքային մակերեսի վրա բուսական յուղ: Խմորը բաժանել հավասար կտորների, 100 գրամ քաշով (մոտավորապես):
  6. Յուրաքանչյուր կտոր գնդել և յուղեք այն խոզի ճարպով , եթե չկա, կարող եք վերցնել սովորական հալած յուղ (սա բուլկիները կդարձնի շատ եթերային):
  7. Գրտնակել խմորը, յուղի շնորհիվ խմորը հեշտությամբ է բացվում: Եթե ​​դուք ցանկանում եք պատրաստել բուլկիները լցոնով, ապա այն պետք է դրվի խմորի ամբողջ եզրի երկայնքով, ապա ոլորել:
  8. Պատրաստի ռուլետը եզրերից բռնած` կարելի է մի քանի անգամ հարվածել սեղանի մակերեսին, այնուհետեւ ոլորել խխունջի տեսքով:
  9. Ջեռոցի տապակը ծածկել մագաղաթով և այն յուղել մարգարինով: Շարել բուլկիները դրա վրա:
  10. Ծածկել սրբիչով և թույլ տվեք, որ թխուկները կրկնակի չափի հասնեն, ապա` թխել 180 աստիճանի տակ 15-20 րոպե:

իսպանական բուլկիներ

Իսպանական բուլկիները պատրաստ են, կարող եք վրան ցանել շաքարի փոշի:

Բարի ախորժակ և լավ տրամադրություն բոլորին:

Տեսանյութ

Սիննաբոն բուլկիներ

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք