Լեչո առանց ստերիլիզացման

Լեչո առանց ստերիլիզացման Պահածոներ

Լեչո առանց ստերիլիզացման:

Շատերի համար ամենասիրելի պահածոներից է լեչոն: Այս պահածոն առաջինն է անհետանում դարակներից: Դա այն պատճառով է, որ լեչոն այնքան համեղ ու զարմանալիորեն անուշաբույր է ստացվում, որ պարզապես անհնար է դիմակայել, և ևս մեկ բանկա չբացել:

Լեչոն իդեալական է որպես անկախ ուտեստ, որպես նախուտեստ և որպես կողմնակի ճաշատեսակ մսի, որսամսի կամ նույնիսկ ձկնեղենի համար: Ապուրին կամ բորշչին, սոուսներին, տարբեր տեսակի ռագուներին կարող եք ավելացնել լեչոն: Համոզված եղեք, որ տնական լեչոյի բանկան երբեք անօգուտ չի մնա:

Բաղադրությունը նախատեսված է երկու կես լիտրանոց բանկայի համար

Լեչո առանց ստերիլիզացման

Լեչո առանց ստերիլիզացման. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Տոմատի սոուս 3 բաժակ
  • Բուլղարական պղպեղ 3 հատ
  • Լոլիկ 300 գ
  • Սոխ 1 հատ
  • Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ
  • Քացախ 9% 1 ճաշի գդալ
  • Շաքար 1 ճաշի գդալ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Սխտոր 4 պճեղ

Լեչո առանց ստերիլիզացման

Լեչո առանց ստերիլիզացման. Պատրաստման եղանակը

Իհարկե, ամենակարևորը բանկաների լավ մանրէազերծումն է, քանի որ լրացուցիչ չենք ստերիլիզացնելու լեչոն: Բանկաները մանրակրկիտ լվացեք և ախտահանեք: Կափարիչները եռացնել ջրի մեջ 10 րոպե:

  1. Լվանալ պղպեղը և լոլիկը, մաքրել սոխը:
  2. Կտրեք պղպեղը խոշոր կտորներով, շերտերով կամ թերթիկների նման:
  3. Լոլիկը կտրել միջին չափի կտորների:
  4. Կտրեք սոխը կես օղակներով կամ միջին չափի խորանարդներով:
  5. Պատրաստի բոլոր բաղադրիչները լցնել կաթսայի մեջ, լցնել սոուսը և ավելացնել աղ և շաքար:
  6. Համի համար կարող եք ավելացնել մի պտղունց պղպեղ: Պետք է ավելացնել մի քանի ճաշի գդալ բուսական յուղ: Լեչոն եփել 25 րոպե:
  7. Պատրաստման ավարտին ավելացնել մամլիչով ճզմված սխտորը, քացախը: Լեչոն եփել ևս կես րոպե և հեռացնել կրակից:
  8. Բանջարեղենի խառնուրդը լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և անմիջապես փակել կափարիչներով:
  9. Շրջել բանկաները գլխիվայր, ծածկել տաք ծածկոցով: Մեկ օր անց բանկաները շարել մառանում:

Լեչո առանց ստերիլիզացման

Լեչոն առանց ստերիլիզացման պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Լցոնած համեղ մակարոնների նոր տարբերակ

Խնդրում ենք Գնահատեք