Լոլիկով աղցան. Ամառային շունչ, բույր և արև պարունակող, համեղ ուտեստ

Լոլիկով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Լոլիկով աղցան. Ամառային շունչ, բույր և արև պարունակող, համեղ ուտեստ

Այս լոլիկի նախուտեստը շատ արագ է պատրաստվում: Բայց, որքան երկար ժամանակ եք տրամադրում լոլիկը մարինացնելու համար, այնքան այն ավելի համեղ կլինի:

Լոլիկով աղցան

Լոլիկով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Լոլիկ 700 գ
  • Քաղցր պղպեղ 1 հատ
  • Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
  • Սխտոր 3 — 4 պճեղ
  • Կարմիր պղպեղ կես թեյի գդալ
  • Աղ 1 թեյի գդալ
  • Շաքար 2 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

լոլիկով նախուտեստ

Լոլիկով աղցան. Պատրաստման եղանակը

  1. Ընտրել միջին չափի լոլիկ:
  2. Բլենդերով մանրացնել սխտորն ու քաղցր պղպեղը այնքան, մինչև համասեռ դառնա:
  3. Ավելացնել բուսական յուղ, պղպեղ, աղ և շաքար, կարմիր պղպեղ, խառնել:
  4. Լոլիկները բաժանել 4 մասի, լցնել դրանք տարայի մեջ, վրան լցնել սոուսը և ցանել կտրատած կանաչիներ:
  5. Զգուշորեն խառնել, ծածկել կափարիչով և դնել սառնարանը 2 ժամ:
  6. Հուշում. Լավագույնն այն է, որ լոլիկը մարինացվի ողջ գիշերվա ընթացքում, այդ կերպ լոլիկն ավելի լավն է դառնում իր համով և բույրով:
  7. Եթե ​​նախընտրում եք ավելի համեղ խորտիկ, ապա միջուկին կարող եք ավելացնել նաև ֆրանսիական մանանեխ, բառացիորեն 1 թեյի գդալ:

Լոլիկով աղցան

Նրանց, ովքեր նախընտրում են կծու նախուտեստներ, մենք խորհուրդ ենք տալիս կծու պղպեղ ավելացնել աղցանը: Պայծառ բույրի համար շատ մարդիկ նույնպես ավելացնում են համեմ, բայց սա ճաշակի խնդիր է: Բանջարեղենը մարինացնելու համար կարող եք նաև օգտագործել իտալական կամ ֆրանսիական կանաչիներ, տարբեր համեմունքներ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Աղցան ֆաթուշ Լիբանանյան խոհանոցից

Facebook Comments
Խնդրում ենք Գնահատեք